Sari la conținut

ISTORIA COMPANIEI SONIMPEX

Fabrica de magiun de la Topoloveni are o istorie considerabilă: a fost înființată în 1914 și a fost prima fabrică de acest gen din țară, cunoscută sub denumirea de ”Cooperativa din Topoloveni” unde se producea magiun din prune și din alte fructe.

După preluarea prin cumpărare în 2001 de către societatea comercială Sonimpex Serv Com, fabrica de magiun a fost repusă în funcțiune în condiții tehnologice adaptate standardelor internaționale, ceea ce a determinat un progres în ce privește calitatea produselor și recunoașterea națională și internațională a acestei calități.

Această decizie a permis obținerea celor mai prestigioase premii internaționale pentru calitate și înregistrarea ca produs cu Indicație Geografică Protejată la nivel european, apoi calitatea de furnizor al Casei Regale a României.

știați că...

Întrebări frecvente

Clienții noștri ne recomandă pentru că le stăm mereu la dispoziție atunci când vor să știe mai multe informații despre produsele noastre.

Ce conține magiunul din prune Topoloveni?

100% fructe și 0% chimicale.

De ce nu este nevoie de conservanți?

Fructele și legumele sunt tratate cu multă blândeţe în fabrica noastră, evitându-se fierberea la temperaturi ridicate. Folosim în producţie vase bain-marie, cu pereţi dubli, prin care circulă abur
la o temperatură controlată și cât mai scăzută. Așa se face că reușim să păstrăm o proporţie mare
din conţinutul natural de vitamine, minerale și fitonutrienţi al fructelor și legumelor.
Nu e simplu, însă ne-am propus să tindem și aici spre 100%.

Cum identific produsele originale Topoloveni?

Fiecare borcan Topoloveni poartă un însemn care reprezintă o garanție a calității: sigla de Furnizor al Casei Regale a României. Este una dintre cele mai sigure metode de a deosebi produsele noastre de alte produse din supermarketuri care au „Topoloveni“ în nume.

Unde găsesc produsele Topoloveni?

◾ Magazin online Topoloveni – https://www.magiun-sonimpex.ro/magazin-online/
◾ Magazine Topoloveni București – Str. C. A. Rosetti, nr. 26 și Blvd. Carol I, nr. 57

Care este metoda de preparare a dulcețurilor fără zahăr?

Am reușit să producem dulceață fără zahăr adăugat, iar compania noastră deţine și un Brevet Internațional pentru asta. Am înlocuit siropul din zahăr cu sucul natural de măr și, odată cu asta,
am înlocuit riscurile asociate unui consum ridicat de zahăr cu bucuria pură de a savura o dulceaţă sănătoasă.

Management

O afacere de familie înseamnă suflet și implicare

“Am furnizat mereu calitate și vom continua să furnizăm calitate. Asta într-o Românie care a conștientizat ceva mai mult decât până acum că sănătatea și o bună imunitate sunt foarte importante și că ambele încep cu alimentele pe care le punem pe masă.  Anul 2020 ne-a confirmat că am făcut alegerea bună și etică atunci când am decis să producem exclusiv alimente funcționale, 100% naturale “ –

Bibiana Stanciulov, Director General Sonimpex Topoloveni.

Bibiana Stanciulov- Director General

Diana Stanciulov- Director Economic

4

TIPURI DE MAGIUN

23

SORTIMENTE DE DULCEATA

3

CATEGORII DE ZACUSCA

6

RETETE SPECIALE

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro