Sari la conținut

Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii

Societatea care detine si administreaza site-ul www.magiun-sonimpex.ro, este SC SONIMPEX TOPOLOVENI SRL, denumita in continuare Proprietar.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.magiun-sonimpex.ro, este denumita Client.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.magiun-sonimpex.ro/produse, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.magiun-sonimpex.ro este a Proprietarului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele din acest site sunt folosite cu acordul Proprietarului.

Proprietarul este producator si distribuitor al marcilor prezente in site-ul www.magiun-sonimpex.ro. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa Proprietarului sau reprezentantilor lui la numarul de telefon 0731.144.109.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Termene de livrare si conditii de plata

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra in mod normal se incadreaza intre 24-48 de ore, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului www.magiun-sonimpex.ro. In conditii speciale – in cazuri exceptionale – societatea isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare.

Pretul final al produselor (inclusiv TVA) este cel afisat.

Taxele de curierat si manipulare sunt 23 de lei/comanda pentru livrarea la domiciliu in România, indiferent de marimea comenzii si 16 lei / comanda pentru livrarea la Fanbox, in limita a 24 borcane.

Pentru livrarile in afara României, se va calcula separat transportul, in functie de serviciul de curierat pe care îl agreați.

Plata se va efectua in numerar, la primirea coletului, la ridicarea coletului de la Fanbox sau cu cardul online prin Netopia, la plasarea comenzii .

Confirmarea si denuntarea comenzii

Proprietarul are obligatia confirmarii comenzii la adresa de e-mail sau la numarul de telefon indicate de client.

Clientul are dreptul returnarii produselor in stare intacta (borcan sigilat) in termen de 10 zile de la receptionarea comenzii, cu suportarea taxelor integrale de manipulare si expediere colet.

Declinarea responsabilitatii

In cazul deteriorarii pe timpul transportului a produselor comandate, curierul este direct responsabil de plata despagubirilor, in cuantum egal valorii produselor facturate.

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.magiun-sonimpex.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.magiun-sonimpex.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.magiun-sonimpex.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.magiun-sonimpex.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Client si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Contact

Aleea Baraj Cucuteni nr.4, bl. M5A, sc. 1., Sector 3, Bucuresti, cod poștal 032752

T: 021.340 26 66
F: 021.304 60 66

E: sonimpex.magiun@gmail.com