Sari la conținut

NOU MAGAZIN PROPRIU TOPOLOVENI ÎN PITEȘTI

De la sfârșitul lunii noiembrie 2022, un nou magazin propriu Topoloveni a fost deschis în Pitești, pe bulevardul Eroilor, nr. 2.

Magazinul este cel de-al patrulea deținut de Sonimpex Topoloveni, după cele două magazine din București (de pe str. C. A. Rosetti, nr. 26 și blvd. Carol I, nr. 57) și punctul de vânzare de la fabrica din Topoloveni (str. Maximilian Popovici, nr. 56).

Produsele din gama Topoloveni, toate fără adaos de zahăr, fără E-uri, fără conservanți și fără aditivi, vor putea fi de acum încolo achiziționate cu ușurință și de către piteșteni, la prețuri de producător.

Magazinul din Pitești este plasat pe bulevardul Eroilor, la intersecția cu strada Exercițiu și poate fi vizitat de luni până vineri între 09.00 și 19.00, iar sâmbăta între 09.00 și 17.00.

2 comentarii la „NOU MAGAZIN PROPRIU TOPOLOVENI ÎN PITEȘTI”

  1. Felicitari, Sonimpex Topoloveni si Pitesti, pentru deschiderea acestui magazin propriu! Acum aveti o mare oportunitate de a obtine produse de calitate superioara, fara adaos de zahar, fara conservanti si fara aditivi, la preturi de producator. Bucurati-va de aceste avantaje si nu ratati sansa de a deveni o parte din comunitatea Topoloveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro