Sari la conținut

LY NHA KY, CONSUL ONORIFIC AL ROMÂNIEI ÎN VIETNAM ȘI ARTISTĂ CUNOSCUTĂ, A PARTICIPAT LA PROMOVAREA MAGIUNULUI DIN PRUNE TOPOLOVENI

Între 11 și 13 august 2022, magiunul din prune Topoloveni a fost prezent la Vietfood & Beverage, în cadrul programului UE Discover European Treasures. Magiunul din prune Topoloveni și-a continuat în felul acesta traseul de promovare internațională început după obținerea Indicației Geografice Protejate, prima din România pentru un produs agroalimentar.

În timpul târgului de la Ho Chi Minh, magiunul din prune Topoloveni a beneficiat și de o susținere absolut specială. Ly Nha Ky, o foarte cunoscută artistă vietnameză și totodată Consul Onorific al României în Vietnam, a vizitat standul Topoloveni și a vorbit despre magiunul din prune și despre calitățile acestuia în fața publicului prezent la târg.

https://www.facebook.com/MagiunPruneTopoloveni/videos/652841583072886/

Ly Nha Ky este Consul Onorific al României în Vietnam din 2018 și a fost reînvestită în funcție exact în perioada evenimentului culinar de la Ho Chi Minh. Diana Stanciulov, Director Comercial al Sonimpex Topoloveni și reprezentanta companiei la târg, s-a numărat printre persoanele aflate pe lista de invitați la ceremonia de reînvestire.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro