Sari la conținut

Magiunul din prune Topoloveni, promovat în Vietnam

În perioada 11-13 august 2022, magiunul din prune Topoloveni participă la Vietfood & Beverage, un eveniment culinar de mari dimensiuni desfășurat la Ho Chi Minh, în Vietnam.

Magiunul din prune Topoloveni, primul produs românesc care a primit din partea Uniunii Europene o Indicație Geografică Protejată, continuă astfel șirul de prezențe la diferite târguri și evenimente internaționale, cu scopul promovării produselor culinare autentice și a tradiției românești.

Sonimpex Topoloveni este reprezentat la evenimentul din Vietnam de Diana Stanciulov, Director Comercial al companiei. În prima zi a târgului, standul Topoloveni a fost vizitat de E. S. Cristina Romila, Ambasadorul României în R. S. Vietnam și Regatul Cambodgiei și de Ly Nha Ky, Consul Onorific al României în Vietnam și, totodată, cunoscută actriță, cântăreață și femeie de afaceri din Vietnam.

Prezența magiunului din prune Topoloveni la Vietfood & Beverage 2022 este parte integrantă din programul Discover European Treasures, susținut de Uniunea Europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro