Contact: 021.340.26.66

PATRU PRODUSE TOPOLOVENI ÎNCADRATE ÎN CATEGORIA NUTRI-SCORE A (VERDE ÎNCHIS)

4_Nutri-Score A

După magiunul din prune, alte trei produse din gama Topoloveni au primit eticheta Nutri-Score A: zacusca de vinete, zacusca de fasole și bulionul.

Nutri-Score este un sistem internațional de etichetare a alimentelor creat cu scopul de a încuraja alimentația echilibrată și sănătoasă și de a-i ajuta pe consumatori să facă alegeri potrivite. Produsele alimentare încadrate în categoria Nutri-Score A au conținutul nutritiv cel mai ridicat și pot fi consumate mai des și în cantități mai mari. De partea cealaltă, se recomandă ca alimentele care poartă o etichetă Nutri-Score E să fie incluse în meniu mai rar și în porții mici.

Toate cele patru produse Topoloveni care au primit până în acest moment eticheta Nutri-Score A, dar și restul de produse din gama Topoloveni sunt 100% naturale, fără adaos de zahăr, E-uri, conservanți sau aditivi.

Topoloveni susține alimentația sănătoasă, cu ingrediente integral naturale și îi încurajează pe consumatori să pună în coșul de cumpărături produse alimentare care să le mențină sănătatea. 

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*


*