Sari la conținut

PATRU PRODUSE TOPOLOVENI ÎNCADRATE ÎN CATEGORIA NUTRI-SCORE A (VERDE ÎNCHIS)

După magiunul din prune, alte trei produse din gama Topoloveni au primit eticheta Nutri-Score A: zacusca de vinete, zacusca de fasole și bulionul.

Nutri-Score este un sistem internațional de etichetare a alimentelor creat cu scopul de a încuraja alimentația echilibrată și sănătoasă și de a-i ajuta pe consumatori să facă alegeri potrivite. Produsele alimentare încadrate în categoria Nutri-Score A au conținutul nutritiv cel mai ridicat și pot fi consumate mai des și în cantități mai mari. De partea cealaltă, se recomandă ca alimentele care poartă o etichetă Nutri-Score E să fie incluse în meniu mai rar și în porții mici.

Toate cele patru produse Topoloveni care au primit până în acest moment eticheta Nutri-Score A, dar și restul de produse din gama Topoloveni sunt 100% naturale, fără adaos de zahăr, E-uri, conservanți sau aditivi.

Topoloveni susține alimentația sănătoasă, cu ingrediente integral naturale și îi încurajează pe consumatori să pună în coșul de cumpărături produse alimentare care să le mențină sănătatea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

Evenimente noi

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro