Sari la conținut

1360. NUMĂRUL CALITĂȚII PENTRU MAGIUNUL DE PRUNE TOPOLOVENI

Magiunul de prune Topoloveni a intrat în Registrul Național al Mențiunilor Nutriționale și de Sănătate, sub numărul de înregistrare 1360. Calitatea acestuia și beneficiile lui pentru sănătate au fost astfel recunoscute o dată în plus. Mențiunea nutrițională fără adaos de zahăr a fost obținută de către magiunul de prune Topoloveni după un proces riguros de verificare a efectelor benefice ale produsului asupra sănătății consumatorilor și după avizele științifice ale instituțiilor UE abilitate.

Utilizarea mențiunilor nutriționale și de sănătate este un demers al Comisiei Europene (Regulamentul CE 1924/2006) care are drept scop încurajarea stilului de viață sănătos și, de asemenea, corecta informare a consumatorilor și protejarea acestora. Mențiunile sunt acceptate doar atunci când se bazează pe dovezi științifice și numai după verificarea corectitudinii și a relevanței dovezilor de către Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA). Prin intermediul Ministerului Sănătății din România, magiunul de prune Topoloveni a trecut cu succes prin toate etapele de validare,  figurând de acum încolo în lista produselor din România și din Uniunea Europeană care protejează sănătatea consumatorilor. Prezența magiunului de prune Topoloveni în Registrul Național al Mențiunilor Nutriționale și de Sănătate îl deosebește de alte produse similare de pe piață și constituie o garanție a calității acestuia.

„Fiecare decizie pe care am luat-o la Sonimpex Topoloveni, mare sau mică, a plecat de la un principiu de la care nu ne-am abătut niciodată: să scoatem pe piață produse de calitate și sănătoase. Am văzut mereu în cumpărătorul nostru o parte integrantă a afacerii, care merită și trebuie să fie tratată cu respect. Nu vrem doar să vindem, vrem să dăm la schimb, cu fiecare borcan în parte, sănătate pentru clienții noștri. Ne bucurăm de această nouă certificare a calității pentru magiunul de prune Topoloveni și, la fel ca până acum, susținem corecta informare a consumatorilor și alimentația sănătoasă. În ceea ce ne privește, nimic nu se va schimba, am ales încă de la început drumul corect și vom continua să mergem pe el. “ – a declarat Bibiana Stanciulov, Director General Sonimpex Topoloveni.

De-a lungul timpului, calitatea și proprietățile nutriționale ori terapeutice ale magiunului de prune Topoloveni au fost recunoscute și evidențiate de către instituții din domeniu și specialiști în nutriție. Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N. C. Paulescu a confirmat că magiunul din prune Topoloveni poate fi utilizat și în dieta pacientului cu diabet zaharat echilibrat, la indicația medicului curant. Domnul prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi a recomandat magiunul de prune Topoloveni ca pe un „dulce sănătos“, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar, sistemului nervos și muscular, asupra oaselor și dinților și, de asemenea, cu efecte anti-stres, anti-aging, energizante, detoxifiante sau de prevenire a diabetului de tip II.

2 comentarii la „1360. NUMĂRUL CALITĂȚII PENTRU MAGIUNUL DE PRUNE TOPOLOVENI”

  1. Felicitari Sonimpex Topoloveni pentru ca ai reusit sa obtii o mentiune nutritionala pentru magiunul de prune Topoloveni! Prin aceasta recunoastere a calitatii produselor tale maresti increderea consumatorilor si oferi o garantie pentru un gust de neegalat si un produs sanatos si certificat. Facand parte din Registrul National al Mentiunilor Nutritionale si de Sanatate, magiunul tau este acum recunoscut si respectat in toata UE. Sunt convins ca aceasta certificare va reprezenta o prezenta pentru cei care isi doresc serios un produs bun pentru sanatatea lor.

  2. Magiunul de prune Topoloveni este un produs tradițional românesc de înaltă calitate care se remarcă prin proprietățile benefice asupra sănătății, fiind unul dintre produsele alimentare de calitate superioară. Congratulări Sonimpex Topoloveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro