Sari la conținut

Casa Regală a României a reînnoit titlul de Furnizor pentru Sonimpex Topoloveni

Casa Regală a reconfirmat statutul de Furnizor pentru Sonimpex Topoloveni. Recunoașterea înaltei calități a alimentelor funcționale Topoloveni și Topoloveana a început în anul 2010, iar la fiecare trei ani s-a reactualizat acest Titlu care înnobilează pe orice furnizor și îl obligă să păstreze această calitate pentru produsele sau serviciile pe care le oferă.

Primul Titlu de Furnizor al Casei Regale ne-a fost acordat de Majestatea sa Regele Mihai I al României, pentru Magiunul din prune Topoloveni și ulterior , pe măsură ce am diversificat gama produselor, am fost acceptați cu toate alimentele funcționale Topoloveni și Topoloveana, magiunuri , dulcețuri din legume, fructe, petale de flori, toate fără zahăr adăugat, zacuște, pastă /bulion din roșii. Dulceața Topoloveana a revoluționat industria alimentară internațională prin înlocuirea siropului din zahăr cu suc natural din mere, ridicând astfel calitatea nutrițională .

Aprecierea produselor noastre de Casa Regală a României a avut la bază și faptul că folosim ingrediente proaspete românești dezvoltând astfel pe verticală agricultura românească.

Tradiția românească reprezintă cea mai importantă calitate pentru Casa Regală a României. Vor rămâne ca motto existențial, cuvintele Majestății Sale Regele Mihai I al României ”am împrumutat o țară pentru urmașii mei”. Pentru noi, Sonimpex Topoloveni este însuși modul de a exista. Pentru a promova rețeta Magiunului din prune Topoloveni, cu origini din anul 1914 , am depus toate eforturile intelectuale și financiare și nu vom permite nimănui să ia în derâdere moștenirea valoroasă a minunatului popor român. Ne-am câștigat dreptul de a folosi aceste vorbe deoarece am demonstrat patriotismul prin fapte, nu demagogic. Regretăm că există ”colegi” în industria alimentară care îl  sacrifică pe consumator în favoarea buzunarului propriu.

Noi, Sonimpex Topoloveni,  o societate foarte mică, am promovat o Românie așa cum ne dorim să fie și am muncit ca să o aducem la standardul pe care l-am considerat onorant poporului român.

Am reușit, pentru prima dată în România să impunem o Indicație Geografică Protejată, o Normă pentru ingredientele magiunului din prune , am obținut nenumărate premii internaționale la Institute Internaționale de Gust și Calitate din Bruxelles sau Great Taste în Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”. Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute  Bruxelles— cu stele de aur, cât și de Monde Selection— cu medalii de argint și bronz.

Așteptăm ca instituțiile statului să ne asigure protecția împotriva concurenței neloiale , împotriva falsificatorilor magiunului din prune care astăzi fac ”propria lege” în  România , împotriva celor care utilizează în mod ilegal toponimul Topoloveni ca reclamă pentru vânzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro