Sari la conținut

Sonimpex Topoloveni reprezintă România la Tallinn Food Fair

25 OCTOMBRIE este una dintre cele mai reprezentative zile pentru fiecare român : Ziua de Naștere a Majestății Sale Regale Regele Mihai I căruia îi dorim să fie mulți ani etalon al Demnității Naționale și Ziua Armatei. Ne bucură în mod onorant, calitatea de Furnizor al Casei Regale a României , pentru toate produsele noastre şi certificarea Cod operator NATO.

Astăzi, 25 octombrie noi , Sonimpex Topoloveni celebrăm aceste evenimente cu o mare încărcătură istorică și de patriotism, prin participarea ca producător al primei Indicații Geografice Protejate din România- Magiun de prune Topoloveni, la două evenimente reprezentative pentru țara noastră, Târgul Food Fair Tallinn organizat în Estonia și la Indagra, târgul internațional organizat în București. Ne găsiți la corturile din fața Pavilionului C1.

 

Suntem mândri că reușim să fim prezenți la evenimente importante atât pentru noi cât și pentru producătorii din industria alimentară românească.
Am fost și dorim să fim exemplu pentru toți colegii din această ramură a industriei românești chiar dacă ni se măsoară gradul de anduranță prin nerespectarea drepturilor pe care le-am câștigat prin certificarea Indicația Geografică Protejată.

Ca membru cofondator INACO ( Initiativa Pentru Competitivitate), alături de Andreea Paul Vass și Bogdan Dumitrescu , am atras atenția referitor la restructurarea profesiilor într-un viitor foarte apropiat. În acest sens am propus crearea ‘ Grupului de Lucru pentru Economia Viitorului ‘. Am prezentat faptul că profesiile din agricultură și în mod deosebit din cea tradițională, se vor păstra și vor deveni vitale pentru omenire.

La târgul din Tallinn suntem prezenți cu toate alimentele funcționale Topoloveni și Topoloveana . Mulțumim frumos Excelenţei Sale doamna Mihaela Cămărăşan, Ambasador al României în Estonia pentru că ne-a determinat să participăm şi pentru că este alături de noi la acest eveniment internațional. Astăzi, în prima zi de târg am fost vizitați de domnul Tarmo Tamm, Ministrul Agriculturii din Estonia şi Excelenţa Sa domnul James D. Melville Jr, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Estonia. Ne-a bucurat şi vizita domnului Daniel Ayton, Chef la Institutul Internaţional ITQI care a certificat Magiunul din Prune Topoloveni cu două stele de aur Michelin pentru gust şi calitate.

În București urmează patru zile importante pentru fiecare producător agricol deoarece se desfășoară târgul internaţional INDAGRA- ne găsiţi cu gama completă de alimente funcţionale Topoloveni şi Topoloveana la corturile din faţa Pavilionului C1.
In acest an i-am surprins foarte plăcut pe consumatorii noștri cu noile produse : dulceața Topoloveana din caise și din aronia (scorușul negru ).

Ne respectăm deviza : produse 100% naturale , fără zahăr adăugat , cu ingrediente românești care să aducă beneficii de sănătate consumatorilor, adică ALIMENTE FUNCȚIONALE.

 

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuște, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că ‘Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant’. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute — cu stele de aur, cât și de Monde Selection— cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Mai multe informații despre Magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro