Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni reprezintă România la San Francisco

Sonimpex Topoloveni deschide seria evenimentelor de promovare a României și a tradiției gastronomice românești în anul 2017 la Winter Fancy Food San Franciso, eveniment la care prezintă consumatorilor americani minunatul Magiun din prune Topoloveni. Drumul Magiunului din prune în lume ajunge pentru a doua oară consecutiv la această expoziție internațională dedicată alimentelor de calitate din toată lumea, ca parte a programului de promovare pe fonduri europene ‘I love European Fine Food’ accesat de Sonimpex Topoloveni în anul 2014 și implementat de societatea Economotechniki Greece.

Gustul deosebit și calitățile nutritive unice au impus Magiunul de prune Topoloveni drept un aliment funcțional deosebit și la edițiile Fancy Food din vară, consumatorii americani fiind impresionați de savoarea și consistența acestui produs tradițional românesc realizat dintr-un singur ingredient—prune proaspete. Toate aceste calități, recunoscute și prin certificarea Indicație Geografică Protejată, premierea cu două stele de aur la Internațional Taste and Quality Institute Bruxelles și o stea de aur la Great Taste Marea Britanie au demonstrat încă o dată că românii sunt un popor cu tradiție și istorie, care respectă moștenirea culturală și gastronomică lăsată de înaintași.

‘Suntem mândri că am putut pune din nou România pe harta țărilor cu tradiție culinară, cu alimente autentice și unice în lume care se pot remarca prin gust și calitate pe orice continent, la orice eveniment internațional care reunește cei mai buni producători și cele mai bune produse alimentare de pe glob. Aceasta este încă o dovadă că gustul bun și natural depășește orice fel de bariere’, susține dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Winter Fancy Food este un eveniment internațional dedicat produselor alimentare deosebite și specialităților din fiecare țară. Expoziția își propune să ofere o experiență culinară unică prin care să încânte vizitatorii nu doar vizual sau gustativ ci și emoțional, dar în același timp să educe consumatorii cu privire la hrana naturală și sănătoasă din toate colțurile lumii.

 

Winter Fancy Food are loc în perioada 22-24 ianuarie la Moscone Centre în San Francisco și reunește peste 1400 de expozanți din toată lumea. Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs românesc expus la acest târg prin programul ‘I love European Fine Food’. Acesta este al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producătorul român Sonimpex Topoloveni, după ?Eureka: Descoperiți comorile Europei’ care s-a derulat în perioada 2013-2016 pe piețele din Norvegia, Elveția și Rusia. Acest al doilea program se desfășoară în perioada 2014-2017 și promovează autenticul Magiun din prune Topoloveni pe piețele din America de Nord și Orientul Mijlociu.

S onimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuște, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că ‘Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant’. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute—cu stele de aur, cât și de Monde Selection—cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Mai multe informații despre Magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro