Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni participă la expoziția internațională SIAL Middle East din Abu Dhabi

Magiunul de prune Topoloveni își continuă călătoria în Orientul Mijlociu începută la sfârșitul lunii noiembrie în Dubai la expoziția internațională Menope şi este pregătit să își dezvăluie gustul unic şi savoarea deosebită consumatorilor din Abu Dhabi la SIAL Middle East. În mai puțin de 10 zile Sonimpex Topoloveni a reușit să bifeze participarea la trei târguri importante. De Ziua Națională, în timp de promovam Magiunul de prune Topoloveni în Dubai, în țară am dat startul Sărbătorilor de Iarnă la Târgul de Crăciun București din Piața Constituției unde suntem prezenți toată luna decembrie cu gama de alimente funcționale Topoloveni și Topoloveana. Ne-am integrat în atmosfera de poveste gândită de CREART la Târgul de Crăciun București cu Căsuța nr 13 (a treia din stânga scenei), căsuța în care spiridușii lui Moș Crăciun au adus numai alimente sănătoase și gustoase, 100% naturale, realizate din ingrediente proaspete românești, din respect pentru dragii noștri consumatori români și gustul autentic românesc.

sial-5

Continuăm eforturile de promovare în plan extern prin participarea în perioada 5-7 decembrie la SIAL Middle East eveniment de anvergură dedicat industriei alimentare, băuturilor şi ospitalității, ajuns la cea de-a șaptea ediție. Peste 900 de expozanți din peste 50 de țări vor lua parte la ediția din acest an, iar Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs care pune România pe harta țărilor participante la acest eveniment

Ne bucurăm că avem căsuța Topoloveni și Topoloveana lângă căsuța lui Moș Crăciun din București și putem să le oferim consumatorilor noștri români cadouri dulci și sănătoase. În același timp, reprezentăm cu mândrie România şi tradiția gastronomică românească prin Magiunul de prune Topoloveni, un aliment care îndeplinește cele mai exigente cerințe  privind gustul şi calitatea pentru a putea fi inclus într-o astfel de expoziție internațională. Ne prezentăm în fața consumatorilor din Orientul Mijlociu cu certificare HALAL, primită de la Mufiatul Cultului Musulman în România, cu recunoașterea europeană Indicație Geografică Protejată şi cu două din maximum trei stele Michelin primite de la Institutul Internațional pentru Gust şi Calitate din Bruxelles” declară dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Participarea la SIAL Middle East face parte din evenimentele incluse în programului de promovare pe fonduri europene ‘I love European Fine Foods’, care a fost accesat de Sonimpex Topoloveni pentru primul produs românesc recunoscut la nivelul UE pentru traditionalitate, unicitate şi autenticitate, prin acordarea Indicației Geografice Protejate. „I love European Fine Food” este  al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producătorul român Sonimpex Topoloveni, după ‘Eureka: Descoperiți comorile Europei’ care s-a derulat în perioada 2013-2016 pe piețele din Norvegia, Elveția şi Rusia. Acest al doilea program se desfășoară în perioada 2014-2017 şi promovează autenticul Magiun din prune Topoloveni pe piețele din America de Nord şi Orientul Mijlociu. Ambele programe sunt implementate de societatea Economotechniki Greece.

 

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuște, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat “Superior Taste Award” de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.  Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute- cu stele de aur, cât și de Monde Selection-  cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Mai multe informații despre Magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

Evenimente noi

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro