Sari la conținut

Magiunul din prune Topoloveni reprezintă România la expoziția internațională Menope din Dubai

Magiunul din prune Topoloveni depășește granițele țării şi ale Uniunii Europene şi arborează steagul României la World Trade Centre în Dubai, unde va reprezenta cu mândrie tradiția gastronomică românească la expoziția internațională Menope în perioada 29 noiembrie- 1 decembrie. Magiunul de prune Topoloveni participă pentru a doua oară la Menope (Middle East Natural & Organic Product Expo)- cel mai amplu eveniment din Orientul Mijlociu dedicat produselor naturale şi organice. Magiunul din prune Topoloveni participa la această expoziție ca parte a programului de promovare pe fonduri europene ‘I love European Fine Foods’, care a fost accesat de Sonimpex Topoloveni pentru primul produs românesc recunoscut la nivelul UE pentru tradiționalitate, unicitate şi autenticitate, prin acordarea Indicației Geografice Protejate. Pe lângă această recunoaștere europeană a calității, Magiunul  din prune Topoloveni se prezintă pe piața arabă cu certificare HALAL, primită de la Mufiatul Cultului Musulman în România şi cu două din maximum trei stele Michelin primite de la Institutul International pentru Gust şi Calitate din Bruxelles.

menope-2016

Sărbătorim Ziua Națională a României reprezentând cu mândrie cultura gastronomică autentică românească în Orientul Mijlociu. Purtăm cu drag drapelul țării la  gulerul produselor noastre şi îmbrăcăm ia românească pentru a promova cele mai de preț elemente ale poporului român. Sperăm că toate certificările primite de excepționalul Magiun din prune Topoloveni să garanteze pe piața arabă gustul şi calitatea deosebite ale acestui produs cu o tradiție de peste 100 de ani. Revenim cu drag în Orientul Mijlociu unde Magiunul de prune Topoloveni s-a bucurat de o promovare intensă şi de aprecieri deosebite, dovadă că gustul şi calităţile nutriționale se pot transforma într-un limbaj universal care poate apropia culturi din cele mai diferite colțuri ale lumii ”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni

 

„I love European Fine Food” este  al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producătorul român Sonimpex Topoloveni, după ‘Eureka: Descoperiți comorile Europei’ care s-a derulat în perioada 2013-2016 pe piețele din Norvegia, Elveția şi Rusia. Acest al doilea program se desfășoară în perioada 2014-2017 şi promovează autenticul Magiun din prune Topoloveni pe piețele din America de Nord şi Orientul Mijlociu. Ambele programe sunt implementate de societatea Economotechniki Greece.

 

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuște, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat “Superior Taste Award” de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.  Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute- cu stele de aur, cât și de Monde Selection-  cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.

Un comentariu la „Magiunul din prune Topoloveni reprezintă România la expoziția internațională Menope din Dubai”

  1. Pingback: Magiunul de prune Topoloveni, la expoziția internațională Menope | News Republic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro