Sari la conținut

Sonimpex Topoloveni lansează zacusca din ghebe Topoloveana la târgul internațional Indagra

Sonimpex Topoloveni surprinde consumatorii cu un nou aliment funcţional din legume- zacusca Topoloveana din ghebe, pe care o prezintă în premieră la Târgul Internaţional Indagra care se desfăşoară la Romexpo în perioada 2-6 noiembrie. Delicioasă şi consistentă, zacusca Topoloveana din ghebe este preparată după o reţetă proprie, doar din ingrediente proaspete româneşti, fără conservanţi şi fără E-uri. Acesta este cel de-al doilea produs lansat de Sonimpex Topoloveni în mai puţin de o lună, după ce a prezentat de Ziua Mondială a Alimentaţiei magiunul din struguri, un produs unic şi inedit, reînviat din pasiune pentru hrana sănătoasă şi pentru gusturile copilăriei.img_9781

Vrem să le oferim consumatorilor noştri o gamă cât mai variată de alimente funcţionale, care să le aducă aminte de rafturile cu delicii ale bunicii ori de gustul preparatelor sănătoase şi naturale de acasă, obţinute din legume proaspete româneşti. Toate produsele noastre au beneficii pentru sănătate şi facem eforturi pentru a putea oferi consumatorilor noştri alimente cu care să se hrănească, pe care să le savureze toţi membrii familei, în orice moment al zilei. Alimentele funcţionale Topoloveni şi Topoloveana pot fi consumate ca atare sau pot fi ingredient de bază la prepararea unor gustări delicioase şi sănătoase care să îi adune în jurul mesei pe copii, părinţi şi bunici, care să se bucure de savoarea deosebită a fructelor şi legumelor româneşti, procesate cu drag şi respect pentru sănătatea tuturor”, a declarant dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Zacusca Topoloveana din ghebe este disponibilă alături de toată gama de alimente funcţionale Topoloveni şi Topoloveana la târgul INDAGRA, până pe 6 noiembrie, în zona destinată produselor tradiţionale, intrarea pe la poarta A, căsuţa nr 16. Pentru consumatorii care nu ajung la târg produsele sunt disponibile în magazinele proprii din Bucureşti- str C.A Rosetti nr 26, bd. Carol I nr 57 şi la comandă online pe www.magiun-sonimpex.ro

img_9791

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuşti, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat “Superior Taste Award” de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.  Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute- cu stele de aur, cât și de Monde Selection-  cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro