Sari la conținut

Alimentele funcționale Topoloveni și Topoloveana au fost prezentate delegației guvernamentale din Kuwait

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni şi dulceţurile Topoloveana a participat la  Domeniile Ostrov la un eveniment de degustare a produselor agroalimetare româneşti cu o înaltă valoarea nutritională, organizat de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Patronatul Romconserv pentru delegaţia guvernamentală din Kuwait. Dl dr. Ali Saleh Al-Omar, Ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii şi Relaţiilor cu Parlamentul a degustat pentru prima dată alimentele funcţionale Topoloveni şi Topoloveana. Dl Ministru a fost însoţit de Excelenţa Sa dl Mubarak Al-Sehaijan, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Kuwait în România şi de oficiali şi oameni de afaceri din Kuwait . Produsele noastre au fost apreciate pentru gustul deosebit, pentru că au fructe întregi şi sunt realizate fără zahăr adăugat. Am fost singurul producător român prezent la acest eveniment care are certificat Halal pentru toate produsele dar şi pentru unitatea de producţie.IMG_7737

Delegaţia guvernamentală din Kuwait a vizitat şi o livadă de pruni la Domeniile Ostrov. Oficialii prezenţi au degustat fructele proaspete, româneşti, singurul ingredient din care se realizează Magiunul de prune Topoloveni şi s-au convins că gustul dulce acrişor al Magiunului este obţinut natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, şi fără conservanţi. Dl Achim Irimescu, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale din România a prezentat oficialilor din Kuwait calităţile şi beneficiile prunelor precum şi potenţialul de dezvoltare în sectorul agroalimentar între cele două state.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni și toată gama Topoloveana de zacuşti, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat “Superior Taste Award” de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.  Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute- cu stele de aur, cât și de Monde Selection-  cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro