Sari la conținut

Sonimpex Topoloveni, pentru al optulea an consecutiv la Târgul Internațional Săptămâna Verde de la Berlin

Ca în fiecare an, Drumul Magiunului in lume începe la Târgul Internațional Săptămâna Verde de la Berlin, cel mai mare eveniment organizat în Europa pentru agricultură, horticultură și industrie alimentară. Alimentele funcționale Topoloveni și Topoloveana, produse de Sonimpex Topoloveni s-au impus, ca de fiecare dată, prin calitatea nutrițională deosebită, reprezentând cu cinste tradiția gastronomică românească la nivel internațional. Consumatorii din Germania își vor putea reface stocurile cu Magiun de prune Topoloveni, zacusca și bulion de roșii, alături de dulceața din fructe, legume și petale de flori, toate marca Topoloveana. Anul acesta, consumatorii nemți vor fi surprinși de gama Topoloveni și Topoloveana îmbunătățită cu patru sortimente noi de alimente funcționale, care au fost lansate în toamna anului trecut: magiun de dovleac, magiun de măr, dulceața de lavandă și dulceața de ardei iute, procesate de Sonimpex Topoloveni la fel de sănătos, fără zahăr adăugat și doar din ingrediente proaspete, românești.

Târgul Internațional Săptămâna Verde  este deschis în perioada 15-24 ianuarie, Sonimpex Topoloveni fiind prezent la standul Romaniei din Hala 10.2 de la Messe Berlin. Sonimpex Topoloveni participă pentru a opta oară consecutiv la această expozitie, fiind unul dintre cei opt producători români care, anul acesta, vor reprezenta România si industria alimentară românească.

“Săptămâna Verde de la Berlin este primul eveniment internațional la care noi, Sonimpex Topoloveni am participat cu Magiunul de prune Topoloveni, în anul 2008. Suntem bucuroși, dar și nerăbdători, să ne întâlnim cu consumatorii nemți, unii vizitându-ne în fiecare an la această expoziție. Este foarte important pentru noi să păstrăm tradiția și să oferim produse de calitate, atât pieței românești, cât și pieței internaționale, germanii fiind cunoscuți ca având o cultură aparte pentru produsele bio și produsele 100% natural.  Magiunul de prune Topoloveni, produs de noi, Sonimpex Topoloveni, este exponentul gastronomiei tradiţionale, ca parte a culturii româneşti “, a declarat Bibiana Stanciulov director general Sonimpex Topoloveni.

În ultimii ani, producătorul român a participat cu tenacitate la evenimente internaționale dedicate industriei alimentare din Europa, Asia, America,Orientul Mijlociu și Rusia din dorința de a impune tradiția românească în plan internațional și a crește prestigiul României în lume

La Săptămâna Verde, Magiunul de prune Topoloveni este însoțit de dulcețurile din gama Topoloveana, toate realizate numai din fructe proaspete românești, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți și fără gluten, recunoscute și premiate pentru gust și calitate de renumite institute internaționale și jurii formate din chefi cu stele Michelin.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr și dovleac, alături de gama Topoloveana de produse fără zahăr adăugat, din fructe, legume și petale de flori este Furnizor Oficial al Casei Regale a României.

Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de către Institutul pentru Gust și Calitate Bruxelles și de către institutul Great Taste din Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calităţii nutriţionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro