Sari la conținut

Sonimpex Topoloveni lansează trei produse noi la Târgul Gaudeamus

Sonimpex Topoloveni producătorul Magiunului de prune Topoloveni prezintă consumatorilor  trei alimente funcţionale noi, în perioada 18-22 noiembrie la Târgul Internaţional de carte Gaudeamus. Magiunul de dovleac Topoloveni, dulceaţa de lavandă şi dulceaţa de ardei iute, marca Topoloveana , vor fi găsite la standul 235 din Pavilionul central Romexpo. Cele trei produse sunt 100% naturale , procesate la aceleaşi standarde de calitate, respectând principiul de a nu adăuga zahăr, E-uri,  conservanţi sau aditivi.

new gaudeamus

“Am ales să lansăm aceste produse în cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus ca o contribuţie la educaţia nutritională, pentru ca oamenii să  înveţe mereu să se hrănească . La cărţi noi, alimente funcţionale noi, pentru că hrana ne asigură  sănătatea şi un înalt nivel al calităţii vieţii. Produsele din gama Topoloveni şi Topoloveana sunt procesate din ingrediente româneşti pentru că vrem să păstrăm şi să ducem mai departe tradiţia gastronomică românească, un element important care ne defineşte ca popor, nu ca populaţie”,declară dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

IMG_2636 s

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni si gama Topoloveana de produse fără zahăr adăugat, din fructe, legume și petale de flori este Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“, premiat Great Taste Awards Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obţinut multiple certificări ale calităţii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calităţii nutriţionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.

Produsele Topoloveni si Topoloveana sunt 100% românești, 100% naturale, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

Mai multe informaţii despre magiunul de prune Topoloveni şi produsele Topoloveana găsiţi pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro