Sari la conținut

Great Taste Awards 2015

Magiunul de prune Topoloveni, produs de SONIMPEX TOPOLOVENI a fost premiat cu o Stea de Aur la Great Taste Awards 2015, competiție organizată în Marea Britanie. Sonimpex Topoloveni demonstrează , din nou, că produsul MAGIUN din PRUNE TOPOLOVENI, este un aliment funcțional, cu o înaltă calitate nutrițională, anul acesta fiind verificat de un juriu alcătuit din 450 de specialişti.

great taste awards

Great Taste Awards este cea mai mare competiţie internaţională dedicată produselor alimentare şi băuturilor, juriul fiind format din chefi cu stele Michelin, jurnalişti de specialitate şi retaileri. Degustarea produselor se face în mai multe etape, pe parcursul a patru luni- din aprilie până în iulie. Juriul internaţional a apreciat aroma intensă a produsului cât şi faptul că este dulce, fără să aibă zahăr adăugat. “Este inovator, un produs simplu şi onest”, se arată în concluziile juriului. Recunoaşterea Great Taste Award se alătură celorlalte premii naţionale şi internaţionale primite de Magiunul de prune Topoloveni, din care amintim cele patru distincţii Superior Taste Award – primite la Institutul International de Gust si Calitate din Bruxelles- din care doi ani consecutiv câte două stele Michelin pentru gust şi calitate, certificarea Indicaţie Geografică Protejată conferită de Uniunea Europeana ca dovadă a AUTENTICITĂŢII, CALITĂŢII şi TRADIŢIONALITĂŢII produsului.

După patru ani și jumătate suntem SINGURII producători din Romania acreditați de Uniunea Europeană, acreditare obținută fără a crea probleme vreuneia dintre Instituțiile din România. Sonimpex Topoloveni a pus România pe harta produselor cu o înaltă calitate. În Europa sunt aproape 1300 de produse certificate cu Indicaţie Geografică Protejată, Denumire de Origine Protejată sau Specialităţi Tradiţionale Garantate. Din aprilie 2011 România are un singur produs în elita gastronomiei europene: Magiunul de prune Topoloveni produs de Sonimpex Topoloveni.

Magiun de prune Topoloveni 100 de ani

Toate aceste premii şi certificări internaţionale demonstrează calitatea deosebită a unui aliment funcţional românesc, care respectă rețeta autentică, de acum 101 ani.

“Nouă, Sonimpex Topoloveni, producătorul Magiunului de prune Toploveni, această certificare europeană a calităţii si nenumaratele premii internationale primite de la Instituții prestigioase ne-au adus o serie de acte comerciale parazitare, de căpuşare a produsului, prin practici de concurenţă neloială, în România. La nivel european beneficiem de fonduri, strict pentru promovare, primite de la Uniunea Europeana , în vederea extinderii comerţului alimentelor – cele 1300 , aproximativ- în afara Uniunii Europene. Fondurile europene pot fi accesate doar de către producătorii care au certificarea calităţii, autenticităţii şi unicităţii alimentelor. În ultimii 4 ani am reuşit să prezentăm minunatul Magiun de prune Topoloveni întregii lumi, ca pe o performanţă a României, nu doar a noastră, Sonimpex Topoloveni”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topolovenii.

Înscrierea Magiunului de prune Topoloveni produs de noi, Sonimpex Topoloveni, la GREAT TASTE în Marea Britanie, a fost realizată de societatea domnului Nichifor Boca, căruia ii mulțumim pentru insistența dovedită ca să ne convingă să participam.

Drumul magiunului de prune de Topoloveni

Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obţinut multiple certificări ale calităţii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calităţii nutriţionale deosebite, am efectuat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat”.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni si gama Topoloveana de produse fără zahăr adăugat, din fructe, legume și petale de flori este Furnizor al Casei Regale a României.

Mai multe informaţii despre magiunul de prune Topoloveni şi produsele Topoloveana găsiţi pe siteul nostru în secțiunea PRODUSE şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro