Sari la conținut

New York Fancy Food Festival

Călătorind pe Glob de la est la vest, pe trei continente într-o singură lună, Magiunul de prune Topoloveni încheie călătoria din iunie la New York, la Summer Fancy Food Show. Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs alimentar din România care participă la această a 61-a ediţie a târgului de vară, găzduit de Javits Center în perioada 28-30 iunie. După ce a încântat consumatorii asiatici şi pe cei europeni cu gustul parfumat, dulce acrişor al Magiunului de prune Topoloveni, “soarele zâmbitor” a strălucit lângă flacăra Statuii Libertăţii, şi a luminat în Times Square, locuri simbolice în care se intersectează culturi şi tradiţii de pe tot globul.

postare-2

Magiunul de prune Topoloveni a înseninat chipurile tuturor celor care l-au degustat la ediţia de vară a Fancy Food Show. Mulţumim domnilor Dr Chivel Porumb- ministru consilier şi Răzvan Dumitrescu, consilier economic la Consulatul General al României la New York pentru că au fost alături de noi în programul de promovare a tradiţionalului Magiun de prune Topoloveni chiar din ziua deschiderii Summer Fancy Food Show.

ny

 

Târgul de la New York face parte din programul de promovare pe fonduri europene “I love European Fine Foods!” accesat de Sonimpex Topoloveni, prin care Magiunul de prune va fi prezentat pe pieţele din America şi Orientul Mijlociu, programul fiind implementat de societatea Economotechniki din Grecia. Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care beneficiază de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obţinut certificatul de “Indicaţie Geografică protejată” acordat de UE.

consulat_NY

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni si gama Topoloveana de produse fără zahăr adăugat, din fructe, legume și petale de flori este Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obţinut multiple certificări ale calităţii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calităţii nutriţionale deosebite, am efectuat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat”.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten. Mai multe informaţii despre magiunul de prune Topoloveni şi produsele Topoloveana găsiţi pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro