Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni la un show culinar în Zurich

postare-3

Magiunul de prune Topoloveni s-a alăturat ciocolatei într-un desert deosebit pregătit de chefii elveţieni în cadrul unui eveniment de gătit live găzduit de Marmite Food Lab din Zurich. În ringul tradiţiei gastronomice, “meciul” dintre ciocolata românească din prune- Magiunul de Topoloveni, şi ciocolată neagră elveţiană a fost arbitrat de lubeniţa oltenească, iar la final a fost adăugată brânză feta, semn că istoria culinară şi gusturile sunt universale şi se intersectează după zeci de ani şi chiar la distanţe de mii de kilometri.

Pe lângă desertul răcoros, chefii elveţieni au pregătit şi o gustare pe bază de Magiun de prune Topoloveni, brânză şi cafea, cu care au servit invitaţii la începutul programului de gătit.La acest eveniment a participat și dna Ruxandra Daniela Andrei, consilier economic la Ambasada României la Berna şi alţi invitaţi de marcă: chefi, jurnalişti de specialitate şi potenţiali clienţi.Degustările de la Marmite Food Lab fac parte din programul de promovare pe bani europeni “EUREKA- Descoperiți comorile Europei!” accesat de Sonimpex Topoloveni, prin care Magiunul de prune va fi prezentat în perioada 2013-2016 pe pieţele din Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă, programul fiind implementat de Economotechniki Greece. Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care beneficiază de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obţinut certificatul de “Indicaţie Geografică protejată” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian tradiţional taste“. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obţinut multiple certificări ale calităţii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calităţii nutriţionale deosebite, am efectuat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu. Concluziile studiului arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat”.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten. Mai multe informaţii despre magiunul de prune Topoloveni şi produsele Topoloveana găsiţi pehttp://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro