Sari la conținut

Sonimpex Topoloveni la un târg internațional în China

În luna iunie, Magiunul de prune Topoloveni şi gama alimentelor Topoloveana , sunt “hai-huiste” pe trei continente. Debutăm cu China , unde participăm la prima ediţie a „Expoziţiei pentru Comerţ şi Investiţii China-Ţările din Europa Centrală şi de Est” care are loc la Ningbo. Astfel, „Drumul Magiunului” în lume se intersectează la Ningbo cu „Drumul mătăsii”, dovadă că popoarele care nu îşi uită tradiţiile şi cultura sunt cele care trec testul timpului şi pot lega relaţii comerciale în vremurile moderne. Mai mult, gustul natural este un gust universal şi orice aliment produs cu respect pentru natură poate depăşi bariere culturale sau de limbaj şi poate fi apreciat în toate colţurile lumii, aşa cum este Magiunul de prune Topoloveni. Prezenţa noastră la acest eveniment internaţional continuă promovarea pe care o realizăm pentru alimentele româneşti cu înalt nivel al calităţii. În acelaşi timp dorim să impunem gastronomia tradiţională românească în lume. În procesul globalizării este foarte important să ne menţinem o cultură autentică şi unică. Menţinerea noastră ca popor, nu ca populaţie este în directă legătură cu identitatea noastră, a românilor şi suntem mândri că facem parte din cei care nu acceptă “ştergerea” tradiţiei româneşti.

Diana_Stanciulov

Am fost încântate de vizita delegației României la acest eveniment reprezentată de dl Florin Vodiţa secretar de stat pentru comerţ exterior în Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului și dl Nicolae Minea, Preşedintele Autorităţii Activelor Statului, dar şi de vizita şi sprijinul oferite de reprezentanţi ai statului român la Ambasada României din China- dl Ministru Consilier Augustin Iosifescu şi dl Consilier Viorel Beltechi, ambii de la Biroul de Promovare Economică şi Comercială.

Florin_Vodita_Nicolae_Manea

În China , la standul României, am fost singurii care ne-am susţinut alimentele în tradiţionala cămaşă românească, ia . Prezenţa unei românce la acest pavilion şi gustul dulce, sănătos, fără zahăr adăugat, fără E-uri, a atras atenţia Agerpres – reprezentată de domnul Alexandru Giboi, director general, dar şi a jurnaliştilor chinezi. Presa locală a solicitat mai multe interviuri, jurnaliştii fiind fiind impresionaţi de calitatea Magiunului de prune Topoloveni şi a dulceţurilor Topoloveana.

Alexandru_Giboi

presa_locala

Unicitatea alimentelor noastre funcţionale atrage atenţia consumatorilor de pe diverse continente , în ciuda culturilor atât de diferite. Munca noastră din ultimii 15 ani, pentru promovarea unui aliment cu o reţetă de 101 ani – Magiunul de prune Topoloveni- şi brevetarea dulceţii Topoloveana fără zahăr sau înlocuitor de zahăr- este apreciată de consumatorii care iubesc sănătatea şi care au înţeles că verbele “a te hrăni “şi “a mânca” nu sunt similare.

Suntem fericite că între Uniunea Europeană şi China este încheiat un Acord de respectare reciprocă a produselor care au certificare; nu se permite copierea acestei categorii de produse . Ar fi fost foarte bine să existe un astfel de Acord şi în România între procesatorii din industria alimentară.

degustare

Magiunul de prune Topoloveni împreună cu dulceţurile Topoloveana sunt Furnizori al Casei Regale a României, produse multiplu premiate Superior Taste Award de către Institutul pentru Gust şi Calitate Bruxelles şi ale institutului Monde Selection. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obţinut multiple certificări ale calităţii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calităţii nutriţionale deosebite, am efectuat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu. Concluziile studiului arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat”.

Mai multe informaţii despre Magiunul de prune Topoloveni şi produsele Topoloveana găsiţi pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro