Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni continuă promovarea pe piața arabă cu degustări în Dubai

Magiunul de prune Topoloveni începe Săptămâna Floriilor în magazinele ecologice din Orientul Mijlociu, unde se află în plin program de degustare adresat posibililor consumatori arabi.

Campania de degustări se desfășoară în mai multe magazine din Dubai care vând doar produse naturale, fără zahăr adăugat și face parte din  programul pe fonduri europene “I love European Fine Foods” accesat de Sonimpex Topoloveni, care a început în martie 2014 şi se desfăşoară până în 2017. Magiunul de prune Topoloveni merge în Dubai cu o acreditare HALAL, acordată de către Mufiatul Cultului Musulman în România. Consumatorii arabi au aprecit gustul plăcut al Magiunului de prune, aroma deosebită și consistența cremoasă, arătându-se dornici să îl găsească în curând și pe rafturile magazinelor din Dubai.

Dubai_1

Magiunul de prune Topoloveni începe Săptămâna Floriilor în magazinele ecologice din Orientul Mijlociu, unde se află în plin program de degustare adresat posibililor consumatori arabi. Campania de degustări se desfășoară în mai multe magazine din Dubai care vând doar produse naturale, fără zahăr adăugat și face parte din programul pe fonduri europene “I love European Fine Foods” accesat de Sonimpex Topoloveni, care a început în martie 2014 şi se desfăşoară până în 2017. Magiunul de prune Topoloveni merge în Dubai cu o acreditare HALAL, acordată de către Mufiatul Cultului Musulman în România. Consumatorii arabi au aprecit gustul plăcut al Magiunului de prune, aroma deosebită și consistența cremoasă, arătându-se dornici să îl găsească în curând și pe rafturile magazinelor din Dubai.

Dubai_3

Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs românesc promovat pe bani europeni pe piața din Orientul Mijlociu deoarece este singurul produs din România recunoscut la nivelul UE pentru tradiționalitate, unicitate și autenticitate, prin acordarea Indicației Geografie Protejate. Acesta este al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producătorul român, după „Eureka: Descoperiți comorile Europei” care vizează promovarea produsului pe piețele din Norvegia, Elveția și Rusia, program care a debutat în 2013.

“Peste mai puțin de două săptămâni sărbătorim 4 ani de am obținut recunoașterea unui aliment românesc la nivel european. Din păcate pentru noi și pentru industria alimentară românească, am rămas singurul producător român care are o astfel de recunoaștere a calității. Magiunul de prune Topoloveni este cel mai puternic brand al României din industria alimentară. Noi ne respectăm istoria, străbunii și consumatorii, producem după o rețetă de 100 de ani, pe care o vom lăsa moștenire urmașilor noștri. Țara noastră trebuie și poate fi promovată peste tot în lume, prin produse autentice”, declară dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Dubai_2

Sonimpex Topoloveni, cu magiunul de prune Topoloveni şi toată gama Topoloveana de zacuşti, bulion de roşii şi dulceţuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the ‘Romanian traditional taste’, poate fi introdus în dietă de la vârstă de 6 luni, când începe diversificarea alimentației; este permis și persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Magiun de prune Topoloveni 100 de ani

 

Mai multe detalii despre produsele Topoloveni și Topoloveana găsiți pe www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro