Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni, expus la 3 târguri internaționale, în același timp

Sonimpex Topoloveni participă în această săptămână la trei târguri internaţionale de mare anvergură.
Magiunul de prune Topoloveni s-a reîntors în Dubai, la mai puțin de șase luni de la prima sa vizită în Orientul Mijlociu. De data aceasta, Magiunul de prune Topoloveni este expus la cea de-a 20-a ediție a târgului Gulfood, considerat cea mai mare expoziție anuală din lume dedicată industriei alimentare și ospitalității. Evenimentul are loc în perioada 8-12 februarie 2015 Dubai World Trade Centre și reunește șefi de state și miniștri din peste 20 de țări. La acest târg, Sonimpex Topoloveni promovează magiunul de prune Topoloveni prin programul “I love European Fine Foods” cu ajutorul fondurilor europene implementate de societatea Economotechniki Greece, fiind al doilea program de promovare accesat de producătorul român, care a început în martie 2014 şi se desfăşoară până în 2017. După prima participare în Dubai, în luna noiembrie 2014, la târgul MENOPE, fabrica de magiun din Topoloveni a fost vizitată de o delegaţie din Orientul Mijlociu. Pentru această zonă a lumii, producătorul român a fost acreditat HALAL, pentru toate produsele Topoloveni şi Topoloveana, de către Mufiatul Cultului Musulman în România.

Gulfood_2015

Începând de luni, 9 februarie Sonimpex Topoloveni va reprezenta România pentru a doua oară la târgul Prodexpo, de la Moscova în cadrul programului “Eureka: descoperiţi comorile Europei!”. Magiunul de prune Topoloveni este printre puţinele alimente europene care nu au fost supuse embargoului Rusiei. Participarea Sonimpex Topoloveni la acest târg, pentru promovarea magiunului de prune Topoloveni, se realizează cu fonduri europene care au ca obiectiv Rusia, Elveţia şi Norvegia, acest program derulându-se până în anul 2016.

Prodexpo

Deoarece din anul 2013 producătorul român a început procesarea prunelor ecologice şi a obţinut magiunul BIO, în perioada 11-14 februarie a.c va participa din nou la târgul BioFach de la Nurnberg- unul dintre cele mai mari evenimente internaţionale ale căror porţi sunt deschise numai pentru produse ecologice.

Bio_Fach

“Peste numai două luni se împlinesc patru ani de când am obţinut prima certificare europeană a înaltei calităţi a autenticităţii, unicităţii şi tradiţionalităţii unui aliment românesc, respectiv Indicaţia Geografică Protejată. Din nefericire, pentru noi şi industria alimentară românească, am rămas singurul producător român care a obţinut o certificare a calităţii, din partea Uniunii Europene. Peste tot unde am mers în lume, din America în Rusia, din Coreea de Sud în Orientul Mijlociu, ne-am prezentat cu mândria că suntem români și avem produse de calitate, care fac cinste gastronomiei românești. Magiunul de prune Topoloveni a purtat mereu steagul României la guler și a făcut față celor mai exigente gusturi! Este un aliment funcțional 100% românesc, fără zahăr adaugat, 100% natural, care poate fi consumat de întreaga familie, de la bebelușii de 6 luni până la bolnavii de diabet, repectând indicațiile medicului curant”, declară dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Sonimpex Topoloveni, cu magiunul de prune Topoloveni şi toată gama Topoloveana de zacuşti, bulion de roşii şi dulceţuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the ‘Romanian tradițional taste’, poate fi introdus în dietă de la vârstă de 6 luni — când începe diversificarea alimentației; este permis și persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

3Magiun_100_ani_MIC

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute- cu stele de aur, cât și de Monde Selection- cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat. Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro