Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Paddington se lansează în România împreună cu Magiunul de prune Topoloveni -
Sari la conținut

Paddington se lansează în România împreună cu Magiunul de prune Topoloveni

Ursuleţul Paddington aduce părinţilor şi copiilor români o premieră, din 5 decembrie în cinematografele din toată ţara. Pentru că drumul lui Paddington de la Londra până la Bucureşti este unul lung şi plin de provocări, “copiii de toate vârstele” se pregătesc să îl întâmpine cu Magiun de prune Topoloveni. Odiseea lui Paddington se aseamănă “hai-huielii” Magiunului de prune Topoloveni prin lume, doar că, de această dată, nu mai este Magiunul cel care pleacă pe drumuri străine, ci toate drumurile din străinătate ajung în România, la Magiunul de prune Topoloveni.

IMG_5602

Caută în magazine Magiunul de Topoloveni cu eticheta Paddington pentru a înţelege de ce simpaticul ursuleţ a făcut această alegere! Paddington a ales dulcele sănătos şi natural premiat şi recunoscut la nivel internaţional pentru gust şi calitate. Din 5 decembrie vino la cinema să iei parte la cele mai frumoase aventuri ale cunoscutului personaj care a cucerit o lume întreagă şi care se hrăneşte corect şi sănătos, cu Magiun de prune Topoloveni!

IMG_5603

Am ales ziua de 14 noiembrie  2014 pentru lansarea seriei dedicate noului admirator şi consumator internaţional al Magiunului de prune Topoloveni , Paddington , deoarece este Ziua Internaţională a Diabetului, iar Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicaţiile medicului curant, după cum arată concluziile studiului clinic efectuat la Institutul N.C. Paulescu. În plus, astăzi începe Postul Crăciunului, iar Magiunul de prune Topoloveni poate fi consumat și în această perioadă de curățire fizică și spirituală.  Magiunul de prune Topoloveni este monoprodus, obţinut numai din prune proaspete româneşti şi are calitatea de aliment funcţional cu efecte benefice deosebite asupra organismului uman începând de la vârstă de şase luni. Începând de astăzi, 14 noiembrie, orele 10:00, Paddington vă aşteaptă în magazinele noastre ecologice Topoloveni şi Topoloveana, din Bucureşti – str Berzei nr 44 sector 1 şi bld Carol I nr 57, sector 2, iar de săptămâna viitoare va ajunge şi în hiper şi supermarketuri”, a declarat doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

IMG_5608IMG_5628

Ecranizat  după  celebra serie de cărţi pentru copii a autorului britanic Michael Bond, Paddington spune povestea amuzantă a unui ursuleţ venit din îndepărtată junglă peruviană tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Peripeţiile ursuleţului, ale cărui maniere ireproşabile şi bune intenţii duc deseori la incidente comice şi haos total – au cucerit întreg mapamondul şi au devenit literatură clasică pentru copii.Povestea lui Paddington se aseamănă cu cea a Magiunului de prune Topoloveni care a străbătut ultimii 100 ani ca să îşi arate adevărata valoare cultural- gastronomică.

IMG_5614IMG_5622

Paddington se pregăteşte să cucerească acum România, iar pentru asta are nevoie de toată energia. Din acest motiv a ales să îşi asocieze imaginea cu un produs 100% natural, indicat copiilor de la vârsta de 6 luni, când începe diversificarea alimentaţiei, dar şi adolescenţilor, părinţilor sau bunicilor, permis şi în dieta persoanelor bolnave de diabet conform studiului clinic  realizat la Institutul de Nutriţie şi Diabet NC Paulescu.

Pentru  ursuleţul aventuros Paddington,  Magiunul de prune Topoloveni este cea mai bună gustare, singurul aliment care are efecte benefice atât pentru nepoţi, părinţi şi bunici pe care îi aşteaptă,familii de câte trei generaţii, să îi vadă aventurile pe marele ecran.

Celebrul ursuleţ Paddington ajunge în cinematografele din România pe 5 decembrie, distribuit de InterComFilm Distribution. Filmul are ca partener de comunicare Magiunul de prune  Topoloveni, singurul produs gastronomic românesc recunoscut de UE pentru traditionalitate , unicitate şi autenticitate prin acordarea Indicatiei Geografice Protejate, dar şi singurul produs românesc premiat doi ani consecutiv cu două din maximum trei Stele Michelin, fiind apreciat de un juriu de chefi internaționali ca având “un gust remarcabil”.

Vă așteptăm și pe paginile oficiale de Facebook: „Magiun de prune Topoloveni” și “Paddington Filmul” pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre prietenia dintre ursulețul aventuros și Magiunul cel voinic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro