Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Sonimpex Topoloveni participa la Targul Indagra 2014 -
Sari la conținut

Sonimpex Topoloveni participa la Targul Indagra 2014

UPDATE: Galerie foto Indagra

 

Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni va participa in perioada 29 oct- 02 nov la Targul Indagra 2014 care va avea loc la Romexpo. Producatorul roman va fi prezent atat in spatiul pus la dispozitie de Ministerul Agriculturii- in curtea centrului expozitional, la casuta nr 43, cat si in cupola mare, alaturi de Bio Romania, la standul nr 102. Sonimpex Topoloveni va fi prezent cu principalul sau produs- Magiunul de prune Topoloveni, dar si cu gama Topoloveana- dulceturi de fructe sau legume, zacusca si pasta de rosii, toate produse 100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.

Topoloveni_Topoloveana

In perioada rece, mai mult decat oricand, hrana trebuie aleasa cu multa grija si calitatile nutritionale ale alimentelor sa fie superioare pentru a evita imbolnavirile si scaderea imunitatii organismului.Toate produsele noastre, Topoloveni si Topoloveana, sunt alimente functionale, asa cum a fost dovedit prin studii de specialitate, pentru ca folosim numai ingrediente proaspete, romanesti pe care le procesam la temperatura menajanta, sunt produse sigure din toate punctele de vedere“, declara dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Magiunul de prune Topoloveni va fi, astfel, prezent din nou la cel mai mare eveniment agricol din Romania, fiind primul si singurul produs gastronomic romanesc recunoscut de UE pentru traditionalitate si unicitate prin acordarea Indicatiei Geografice Protejate; este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian tradiţional taste“. Poate fi consumat de la vârsta de 6 luni – când începe diversificarea alimentaţiei; poate fi consumat și de persoanele bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu.

Mai multe informatii despre produsele Topoloveni si Topoloveana pe www.magiun-sonimpex.ro sau pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/MagiunDePruneTopoloveni

Topo_cu_contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro