Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni a participat cu succes la World Food Moscow 2014

Magiunul de prune Topoloveni a participat cu succes la expoziţia internaţională World Food Moscow, găzduită de capitala Federaţiei Ruse. Magiunul produs de Sonimpex Topoloveni a reprezentat astfel România la unul dintre cele mai mari evenimente din lume, dedicat industriei alimentare, ca parte a programului „Eureka: Descoperiţi comorile Europei!”. Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs care beneficiază de fonduri europene pentru promovarea pe pieţele non-UE deoarece este singurul produs recunoscut de UE pentru calitate, tradiționalitate şi unicitate prin acordarea certificatului de Indicaţie Geografică Protejată.

wfm2

Degustat de aproape toţi consumatorii care au trecut prin faţa standului, Magiunul de prune Topoloveni a cules doar impresii „dulci”, fiind apreciat pentru aroma deosebită, gustul dulce-acrişor, dar şi pentru consistenţă. De altfel, Ambasadorul Thailandei în Federaţia Rusă a venit la standul Sonimpex Topoloveni să ofere la schimb fructe exotice pentru un borcan cu Magiun de prune Topoloveni. Alături de producătorul român s-a aflat, şi de această dată, ES Vasile Soare, Amabasdorul României în Federaţia Rusă, care a fost însoţit de dl Liviu Istratoiu, Ministru consilier şi dl Nicolae Pavaluca, Secretar.

wfm_1

Am internaţionalizat produsul prin folosirea denumirii de “magiun” în orice limbă. O mândrie pentru noi şi ţara noastră, pentru gastronomia şi tradiţia poporului român! Un produs pe care îl obţinem după o reţetă din 1914!”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni.

wfm3

Producătorul român a accesat două programe de promovare pe fonduri europene, fiecare cu o perioadă de derulare de 3 ani. Astfel, între 2013 şi 2016 Magiunul de prune Topoloveni va fi promovat în Rusia, Elveţia, Norvegia, Orientul Mijlociu şi America de Nord. Magiunul de Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi şi fără gluten. Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care a obţinut certificatul de “Indicaţie Geografică Protejată ” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian tradiţional taste“. Poate fi consumat de la vârsta de 6 luni – când începe diversificarea alimentaţiei; poate fi consumat și de persoanele bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu.

wfm5

Mai multe informaţii despre magiunul de prune Topoloveni şi produsele Topoloveana găsiţi pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”

wfm4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro