Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Doamna Bibiana Stanciulov a fost desemnata Cetatean de Onoare al judetului Arges -
Sari la conținut

Doamna Bibiana Stanciulov a fost desemnata Cetatean de Onoare al judetului Arges

Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata “Cetatean de onoare al judetului Arges” in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice. Conferirea titlului a avut loc in cadrul evenimentelor dedicate “Zilelor Argesului si Muscelului” de la Muzeul Golesti si vine ca o recunoastere a meritelor dnei Stanciulov ca femeie de afaceri, pentru promovarea Argesului si a Romaniei peste hotare prin Magiunul de prune Topoloveni. Multumind pentru acoradrea acestei distinctii, dna Bibiana Stanciulov a declarat ca isi doreste ca “tinerii sa ramana in Romania, asa cum Magiunul de prune Topoloveni ramane in borcan, daca il intorci cu gura in jos”.  

Cetatean_de_Onoare_1

Viitorul Romaniei depinde de tineri, este datoria noastra sa le oferim sansa sa se dezvolte in Romania. Magiunul de prune Topoloveni a calatorit anul acesta din Coreea de Sud la Oslo, de la Moscova la Zurich, din Berlin in Podgorica, insa nu si-a pierdut identitatea de produs unic, traditional romanesc, peste tot ne-am laudat cu reteta care dateaza din 1914 si face cinste gastronomiei romanesti”, a mai adaugat dna Stanciulov.

Cetatean_de_Onoare_2

Titlul acordat dnei director general Bibiana Stanciulov incununeaza un an important pentru Magiunul de prune Topoloveni care a intrat in al o sutalea an de existenta a retetei. In fiecare luna din ultimul an, compania Sonimpex Topoloveni a pregatit cate un eveniment pentru consumatori, de la degustarile peste hotare si prezentarea Magiunul de prune la diferite evenimente culinare, pana la sprijinirea unor evenimente organizate in tara, premierea unor copii talentati sau a celor care provin din familii nevoiase, precum si organizarea unor campanii pentru diabetici sau pensionarii cu pensia sun 500 RON.

Cetatean_de_Onoare_3

Cei 100 de ani de reteta vor fi celebrati si la Ziua Portilor Deschise eveniment care va avea loc la Fabrica de magiun Topoloveni pe 11 septembrie, insa mai multe informatii despre acest eveniment vor fi oferite intr-un comunicat de presa viitor.

03022014_049_s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro