Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Magiunul de prune Topoloveni a încheiat cu succes primul an de promovare pe fonduri europene -
Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni a încheiat cu succes primul an de promovare pe fonduri europene

Ambasador_Oslo

Primul an din programul de promovare pe bani europeni accesat de Sonimpex Topoloveni s-a încheiat săptămâna aceasta printr-un eveniment desfășurat la Oslo, în Norvegia.  Timp de mai multe zile, Magiunul de prune Topoloveni a fost degustat în mai multe magazine și centre comerciale din Oslo, la această acțiune participând și Excelența Sa Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Norvegia dar și dl Cezar Armeanu, Consilier Economic al instituției menționate. Magiunul de prune Topoloveni a fost apreciat de norvegieni care i-au lăudat gustul dulce acrișor, consistența cremoasă și savoarea deosebită.

Magiun_Oslo

Programul de promovare accesat de Sonimpex Topoloveni se derulează în perioada 2013-2016 în Elveția, Norvegia și Rusia. În primul an de la debutul acestui proiect finanțat din fonduri europene, Magiunul de prune Topoloveni a fost prezent la o serie de acțiuni pe cele trei piețe menționate, acțiuni la care au participat reprezentanți ai corpului diplomatic, renumiți bucătari chefi, reprezentanți ai unor lanțuri de distrubuție, reprezentanți ai unor lanțuri hoteliere dar și un public numeros, care a degustat cu placere Magiunul de prune Topoloveni. Programul de promovare a inclus participarea la târguri de profil, degustări la Academia Culinară din Oslo, în magazine gourmet sau în restaurante de top.

Vasile_Soare_amb_Rusia

Aşteptam să fim “copiaţi” în atragerea fondurilor europene cu aceeaşi viteză cu care am fost copiaţi, în mod fraudulos, în inscripţionarea borcanelor cu titulatura “magiun de prune” deşi conţineau concentrate cu sulfiţi sau pectine. Considerăm că am finalizat o datorie de onoare prin promovarea în ţări terţe a celui mai sănătos dulce realizat într-o fabrică de conserve. Eforturile noastre, nu doar financiare, de a proteja singurul produs tradiţional românesc recunoscut de către UE, prin indicaţie geografică protejată (IGP) s-au dovedit a fi de success: produsul nostru fiind apreciat atât în cele trei țări în care l-am promovat prin acest program, însă a primit pentru a doua oară consecutiv recunoașterea de “gust remarcabil” acordată prin cele două stele de aur primite de la Institutul Internațional pentru Gust și Calitate din Bruxelles“, declară dna Bibiana Stanciulov,  directorul general al companiei Sonimpex Topoloveni.

ES_Anca_Opris_ambasadorul_Ro_in_Elvetia

Programul de promovare aprobat de Comisia Europeană are o valoare totală de circa 4,2 milioane euro, din care partea aferentă României este de 981.613 euro. Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs care a putut beneficia de fonduri europene pentru promovare pe piețele extracomunitare deoarece este singurul produs românesc recunoscut de UE pentru unicitate și tradiționalitate prin conferirea certificatului de Indicație Geografică Protejată. Magiunul din prune Topoloveni este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian tradiţional taste“, Poate fi introdus în dietă de la vârstă de 6 luni – când începe diversificarea alimentaţiei; este permis şi persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

Oslo_1

Viorel_Nica

Viorel_Nica_Igheho

 

Mai multe informaţii despre magiunul de prune Topoloveni şi produsele Topoloveana găsiţi pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro