Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni ajunge săptămâna aceasta în Zurich și Oslo

Programul de promovare pentru Magiunul de prune Topoloveni în Norvegia și Elveția continuă săptamana acesta cu două evenimente de degustare a produsului, unul în Oslo și unul la Zurich.

Pe 17 iulie Magiunul de prune Topoloveni va face parte dintr-un program de degustare la unul dintre cele mai renumite restaurante din Zurich, acolo unde și-au anunțat deja prezența chefi, diplomați și jurnaliști de specialitate din Elveția. Apoi, în perioada 19-23 iulie Magiunul de prune Topoloveni va fi din nou degustat în Oslo, de aceasta dată în magazinele Bio si naturiste, urmând a fi prezentat direct consumatorilor.

Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs românesc inclus în programul ‘Eureka: descoperiți comorile Europei!’. Degustările din Zurich și Oslo fac parte din programul de promovare pe bani europeni accesat de Sonimpex Topoloveni, prin care Magiunul de prune va fi promovat în perioada 2013-2016 în Elveția, Norvegia și Federația Rusă.

Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care beneficiază de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obținut certificatul de ‘Indicație Geografică protejată ‘ acordat de UE.

Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the ‘Romanian tradițional taste’, poate fi introdus în dietă de la vârstă de 6 luni — când începe diversificarea alimentației; este permis și persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

Evenimente noi

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro