Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Sonimpex Topoloveni, singurul producător român care are Cod Operator NATO, invitat să expună în Muntenegru -
Sari la conținut

Sonimpex Topoloveni, singurul producător român care are Cod Operator NATO, invitat să expună în Muntenegru

Sonimpex Topoloveni, singurul producător român care are Cod Operator NATO, a fost invitat de Guvernul din Muntenegru, prin Ambasada Romaniei la Podgorica, la un eveniment dedicat producătorilor europeni care au o astfel de certificare a calităţii. Evenimentul a fost găzduit la Podgorica în Muntenegru şi a avut scopul de a promova producătorii europeni care întrunesc standardele NATO în ceea ce priveşte calitatea produselor. Sonimpex Topoloveni are Cod Operator NATO din anul 2008, când Magiunul de prune Topoloveni a fost testat în laboratoarele Ministerului Apărării Naţionale.

Muntenegru_1

Magiunul de prune Topoloveni şi dulceaţa Topoloveana au fost degustate de oficialităţile din Muntenegru şi  ambasadori ai Greciei, Poloniei, Germaniei, Cehiei, Bulgariei şi Sloveniei. Alături de producătorul român a fost Excelenţa Sa Ferdinand Nagy, Ambasadorul României în Muntenegru împreună cu dl ministru consilier Tudor Dumitru, dar şi reprezentanţi ai Muntenegru: Ministrul economiei- Vladimir Kavaric, consilierul primului ministru pentru politică externă- Nebosja Kaludjerovic şi director cabinet ministru de externe- Andjela Celebic.

Muntenegru_2

Excelenţa Sa Ferdinand Nagy ne-a mulţumit pentru că am răspuns prompt invitaţiei de a participa la acest eveniment, care reprezintă o oportunitate de vizibilitate pentru România în Muntenegru şi în regiune. “Astfel de manifestări reprezintă oportunităţi pentru a stabili contacte în perspectiva unor viitoare colaborări cu parteneri din state membre ale NATO, dar şi cu alte state partenere ale NATO“, a declarat ES Ferdinand Nagy.

Muntenegru_3

Sonimpex Topoloveni îşi demonstrează seriozitatea şi calitatea din toate punctele de vedere. Am depăşit cerinţele de calitate ale «vieţii civile» şi am trecut la austeritatea şi exigența solicitate de forţele armate,şi, nu orice forţe armate, ci NATO. Aşa ştim noi să ridicăm steagul României oriunde se vorbeşte despre calitate maximă şi români adevăraţi“, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general și unic acționar al Sonimpex Topoloveni.

Muntenegru_5

Sonimpex Topoloveni este singurul producător român care a fost premiat cinci ani consecutiv cu stele Michelin pentru diferite produse, de către International Taste and Quality Institute din Bruxelles.

Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care a obținut certificatul de “Indicație Geografică protejată ” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“, poate fi introdus în dietă de la vârsta de 6 luni – când începe diversificarea alimentației; este permis și persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie si Boli Metabolice N.C.Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro