Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Magiunul de prune Topoloveni premiat cu două stele Michelin pentru al doilea an consecutiv -
Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni premiat cu două stele Michelin pentru al doilea an consecutiv

Magiunul de prune Topoloveni a fost premiat cu două stele Michelin pentru al doilea an consecutiv, de către Institutul Internaţional pentru Gust şi Calitate din Bruxelles (ITQI). Astfel, Magiunul de prune produs de Sonimpex Topoloveni este cel mai premiat produs tradiţional românesc, deţinător a patru distincţii ITQI ( 2010, 2011, 2013 ŞI 2014).

“ITQI Superior Taste Award” reprezintă singura recunoaştere pentru gust şi calitate acordată de chefi cu stele Michelin. Juriul este format din peste 60 de chefi din 15 ţări diferite, reprezentanţi ai celor mai importante academii culinare din lume. Produsele sunt evaluate de fiecare chef în parte, care punctează pentru gust, miros, textură, consistentă, aspect şi alte criterii.  Cele două stele primite de Magiunul din prune Topoloveni înseamnă că produsul  a fost apreciat că având “un gust remarcabil”.

MAGIUN_ITQI_2014_s

Premierea magiunului de prune Topoloveni este cu atât mai meritorie cu cât este un produs tradiţional românesc, ceea ce înseamnă că  este recognoscibil poporului român. Stelele Michelin care îl fac să  strălucească  sunt cu atât mai meritorii cu cât ele sunt acordate de Chefi care nu au crescut cu acest gust dulce-acrişor, sănătos al magiunului de prune Topoloveni. Este un efort extraordinar  pe care îl facem noi, Sonimpex Topoloveni, pentru menţinerea celei mai înalte calități, pentru ca România să existe, în continuare, pe site-uri internaţionale care “vorbesc ” despre  performanţa calităţii gastronomice”, declară dna Bibiana Stanciulov, director general și unic acționar al Sonimpex Topoloveni.

8550_s

Sonimpex Topoloveni este singurul producător român care a fost premiat cinci ani consecutiv cu stele Michelin pentru diferite produse, de către International Taste and Quality Institute.

1_Topoloveni_ITQI_2014_s

Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care a obținut certificatul de “Indicație Geografică protejată ” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“, poate fi introdus în dietă de la vârsta de 6 luni – când începe diversificarea alimentației; este permis și persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie si Boli Metabolice N.C.Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”

2_Topoloveni_ITQI_2014_s3_Topoloveni_ITQI_2014_s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro