Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni, la Academia Culinară din Oslo

Programul de promovare pentru Magiunul de prune Topoloveni în Norvegia a debutat cu un eveniment de amploare la Academia Culinară din Oslo. Magiunul BIO de prune Topoloveni a fost vedeta unui eveniment la care au participat diplomaţi, nutriţionişti, chefi şi jurnalişti de specialitate. Excelenţa Sa Daniel Ioniţă, Ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Norvegiei a fost alături de reprezentantele Sonimpex Topoloveni, producătorul Magiunului din prune, şi a vorbit pentru singurul produs românesc inclus în programul “Eureka: descoperiţi comorile Europei!”. De altfel, după terminarea programului de la Oslo, Excelenţa Sa a transmis companiei  un mesaj de susţinere, prin care declară că a “participat cu plăcere la această manifestare de înalta ţinută profesională”, asigurându-ne că reprezentantele SC Sonimpex Topoloveni  “au făcut o impresie foarte bună, prin prezentarea profesionistă a companiei şi a magiunului, care s-a bucurat de atenţie”. “În acest context, ne exprimăm speranţa că produsele fabricate la Topoloveni vor intra şi pe piața norvegiană, având în vedere certele sale calităţi recunoscute pe plan internaţional”, se mai arată în mesajul ES Daniel Ioniţă.

Oslo_1

O dată cu debutul degustărilor în Norvegia a avut loc şi debutul Magiunului bio de prune Topoloveni pe piața din România, produsul fiind de acum disponibil exclusiv în magazinul Sonimpex Topoloveni din Bld Carol I nr 57.

Evenimentul din Oslo a inclus şi un atelier de gătit, la care Chef Christopher Siuve a prezentat diverse preparate pentru care a folosit Magiunul de prune Topoloveni, dar şi un program de prezentări la sfârşitul căruia un celebru nutriţionist norvegian a vorbit publicului despre calităţile Magiunului de prune Topoloveni.

Oslo_2

Oslo_3

Degustările de la Academia Culinară din Oslo fac parte din programul de promovare pe bani europeni accesat de Sonimpex Topoloveni, prin care Magiunul de prune va fi promovat în perioada 2013-2016 în Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă.

Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care beneficiază de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obţinut certificatul de “Indicaţie Geografică protejată ” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian tradiţional taste“, Poate fi introdus în dietă de la vârstă de 6 luni – când începe diversificarea alimentaţiei; este permis şi persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

Mai multe informaţii despre magiunul de prune Topoloveni şi produsele Topoloveana găsiţi pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagină oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro