Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Am deschis al doilea magazin propriu -
Sari la conținut

Am deschis al doilea magazin propriu

Sonimpex Topoloveni, producătorul Magiunului de prune Topoloveni, deschide al doilea magazin propriu în Capitală, de această dată în sectorul 1. Situat pe str. Berzei nr 44, magazinul comercializează, pe lângă magiunul de prune Topoloveni, şi dulceţurile, zacusca şi pasta de roşii din gama Topoloveana, toate la preţuri de producător.

flyer_mic_7x10

Am promis ca  în fiecare lună din acest al o sutălea an de existenţă a reţetei magiunului din prune, vom pregăti o surpriză pentru consumatorii noştri. Deschidem acest magazin pentru a veni în întâmpinarea lor şi a le oferi un loc în care să găsească produsele noastre la cele mai bune preţuri, să fie siguri de calitatea a ceea ce cumpără, să nu fie induşi în eroare de falsurile de pe piaţă, să fie siguri că atunci când aleg un produs de pe raftul magazinului nostru, aleg calitate, siguranţa ingredientelor şi, mai ales, sănătate! Deschiderea magazinului înainte de Sfintele Sărbători de Paşte este darul nostru pentru toţi cei care vor să trăiască sănătos dar şi pentru cei aflaţi în căutarea unor cadouri speciale pentru aceste zile speciale ”, declară dna Bibiana Stanciulov, director general şi unic acţionar al Sonimpex Topoloveni.

Magazinul va fi deschis de luni până vineri între orele 11:00- 19:00. În magazin, consumatorii vor găsi magiunul de prune Topoloveni la cel mai bun preţ: 15 RON/ borcanul dar şi alte promoţii: la orice bax de 12 borcane din acelaşi produs cumpărat din magazin (magiun sau dulceaţă), se vor plăti doar 10 borcane.

În continuare, va funcţiona şi magazinul din Bld Carol I nr 57, cu aceleaşi oferte promoţionale, acesta fiind deschis de luni până vineri între orele 10:00- 20:00 şi sâmbăta între orele 09:00-17:00.

Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care a obținut certificatul de “Indicație Geografică protejată ” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“, Poate fi introdus în dietă de la vârsta de 6 luni – când începe diversificarea alimentației; este permis și persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie si Boli Metabolice N.C.Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro