Sari la conținut

Am deschis magazin propriu in sectorul 2

Magazin_Carol_cu_harta

 

Sonimpex Topoloveni, producătorul Magiunului de prune Topoloveni, îşi deschide magazin propriu în Capitală, în sectorul 2. Situat la intersecţia bld Carol I cu Calea Moşilor, magazinul comercializează, pe lângă magiunul de prune Topoloveni, şi dulceţurile, zacusca şi pasta de roşii din gama Topoloveana, toate la preţuri de producător.

Pe 10 martie la ora 10:00 vă aşteptăm cu produse de nota 10 în noul nostru magazin. Deschidem acest magazin pentru că dorim să oferim consumatorilor un loc în care să găsească produsele noastre la cele mai bune preţuri, să fie siguri de calitatea a ceea ce cumpără, să nu fie induşi în eroare de falsurile de pe piaţă, să fie siguri că atunci când aleg un produs de pe raftul magazinului nostru, aleg calitate, siguranţa ingredientelor şi, mai ales, sănătate!”, declară dna Bibiana Stanciulov, director general şi unic acţionar al Sonimpex Topoloveni.

Magazinul va fi deschis de luni până vineri între orele 10:00- 20:00 şi sâmbăta între orele 09:00-17:00

Încă de la deschidere, compania îşi aşteaptă consumatorii cu promoţii: magiunul de prune poate fi cumpărat cu 15 lei/borcanul, redus cu 20% faţă de preţul iniţial. În plus, la orice bax de 12 borcane din acelaşi produs cumpărat din magazin (magiun sau dulceaţă), se vor plăti doar 10 borcane.

Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care a obținut certificatul de “Indicație Geografică protejată ” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“, Poate fi introdus în dietă de la vârsta de 6 luni – când începe diversificarea alimentației; este permis și persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie si Boli Metabolice N.C.Paulescu. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro