Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Premiu de Excelență pentru magiunul de prune Topoloveni -
Sari la conținut

Premiu de Excelență pentru magiunul de prune Topoloveni

 

Bojor1_sMagiunul de prune Topoloveni a fost recompensat cu Premiul de Excelență de către academicianul Ovidiu Bojor în cadrul galei care îi poartă numele, eveniment organizat de prezentatoarea TV Florentina Opriș la Ambasad’Or Events. La această gală au fost premiați specialiști și firme implicate în producerea, comercializarea și promovarea produselor naturale. Juriul a fost format din Ovidiu Bojor- membru al Academiei de Științe Medicale, dr Corneliu Moldovan, prof.univ.dr Dumitru Constantin- Dulcan, prof.dr Gheorghe Mencinicopschi și Florentina Opriș- președinta Asociației “Pentru o Viață Sănătoasă”.

Suntem onorați că un juriu de specialiști, profesori universitari, academicieni a apreciat magiunul de Topoloveni ca un produs excelent. Magiunul DE prune DIN prune, nu cu gust sau arome din prune a primit deja recunoaștere europeană, fiind primul și singurul produs din România care a primit Indicația Geografică Protejată, dar și recunoaștere internațională,  fiind recompensat cu două din trei stele Michelin de Institutul pentru Gust și Calitate din Bruxelles. Însă este o mare onoare să fim recunoscuți în România, deoarece noi muncim în primul rând pentru consumatorul român, pe care îl tratăm cu respect și îi oferim doar produse de calitate. Produsul este recomandat consumului de la vârsta de 6 luni și poate fi inclus chiar și în meniul persoanelor cu diabet, cu recomandarea medicului curant. Având în vedere că pe 14 noiembrie este Ziua Mondială a Diabetului urez sănătate multă și viață lungă tuturor celor care sunt afectați de această boală”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general și unic acționar al Sonimpex Topoloveni, producătorul magiunului de prune.

Bojor_2_s

Ca o recunoaștere a calității produsului, Comisia Europeană a aprobat anul acesta două programe de promovare a magiunul de prune peste hotare. Primul dintre acestea, cu o valoare de 981.000 euro are în plan promovarea produsului în Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă, iar primele acţiuni vor avea loc luna aceasta, începând cu 23 noiembrie când Magiunul de prune Topoloveni va fi la Târgul Igeho din Basel, Elveţia. Cel de-al doilea proiect pe fonduri europene a fost listat oficial de câteva zile, Sonimpex Topoloveni fiind singurul producător român care va primi bani pentr promovarea principalului său produs- magiunul de prune- în America de Nord și Orientul Mijlociu, acest proiect având o valoare totală de 544.000 euro.

Sonimpex Topoloveni este singurul producător român care oferă pieței conserve din fructe și legume 100% naturale, fără aditivi alimentari, fără zahăr adăugat și fără conservanți. Mai multe detalii pe www.magiun-sonimpex.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro