Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Magiunul de prune Topoloveni, premiat pentru “nutriție echilibrată” -
Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni, premiat pentru “nutriție echilibrată”

csid1

Magiunul de prune Topoloveni a câștigat premiul pentru “Nutriție echilibrată” în cadrul celei de-a doua ediții ca Galei “Ce se întâmplă doctore?” care a avut loc aseară la Athenee Palace Hilton. Oana Cuzino, amfitrioana galei și Director Editorial la revista cu același nume a apreciat magiunul de prune din prune drept un produs de calitate, care respectă gustul și tradițiile românești  și contribuie la menținerea unui stil de viață sănătos.

Premiul acesta este foarte important pentru noi, deoarece este acordat de specialiști români în cadrul unui eveniment românesc dedicate sănătății și inovației. Magiunul DE prune DIN prune, nu cu gust sau arome din prune a primit deja recunoaștere europeană, fiind primul și singurul produs din România care a primit Indicația Geografică Protejată, dar și recunoaștere internațională,  fiind recompensat cu două din trei stele Michelin de Institutul pentru Gust și Calitate din Bruxelles. Însă este o mare onoare să fim recunoscuți în România, deoarece noi muncim în primul rând pentru consumatorul român, pe care îl tratăm cu respect și îi oferim doar produse de calitate”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general și unic acționar al Sonimpex Topoloveni, producătorul magiunului de prune.

csid2

Ca o recunoaștere a calității produsului, Comisia Europeană a aprobat anul acesta două programe de promovare a magiunul de prune peste hotare. Primul dintre acestea, cu o valoare de 981.000 euro are în plan promovarea produsului în Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă,m iar primele acţiuni vor avea loc luna aceasta, începând cu 23 noiembrie când Magiunul de prune Topoloveni va fi la Târgul Igeho din Basel, Elveţia. Cel de-al doilea proiect pe fonduri europene a fost listat oficial de câteva zile, Sonimpex Topoloveni fiind singurul producător român care va primi bani pentr promovarea principalului său produs- magiunul de prune- în Amrica de Nord și Orientul Mijlociu, acest proiect având o valoare totală de 544.000 euro.

csid3

Sonimpex Topoloveni este singurul producător român care oferă pieței conserve din fructe și legume 100% naturale, fără aditivi alimentari, fără zahăr adăugat și fără conservanți. Mai multe detalii pe www.magiun-sonimpex.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro