Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Magiunul de prune Topoloveni va fi promovat pe bani europeni în America de Nord și Orientul Mijlociu -
Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni va fi promovat pe bani europeni în America de Nord și Orientul Mijlociu

magiunuri_2_2

Sonimpex Serv Com este singura firmă din România care a obținut finanțare europeană pentru promovarea produselor în America de Nord și Orientul Mijlociu. Mai exact, magiunul de prune Topoloveni, principalul produs al companiei va ajunge pe piețele menționate în baza unui program finanțat de UE care se va derula pe o perioada de trei ani.

Este tot mai clar că produsele de calitate primesc bani. Acum nu mai vorbim de medalii sau altfel de recunoașteri, vorbim de sprijin pentru promovarea calității și tradiției prin magiunul de prune din prune, nu cu gust de prune, cu arome, parțial din prune sau ce alte denumiri au mai fost inventate pe piață. Europa susține financiar calitatea, din respect pentru consumatori, așa cum am făcut-o și noi întotdeauna”, susține dna Bibiana Stanciulov, director general și unic acționar al companiei.

 

Valoarea totală a proiectului de promovare este de 544.200 de euro, acesta fiind al doilea de acest gen câștigat de producătorul român. În primăvară compania a fost listată ca  beneficiar în cadrul unui alt program cu finanțare europeană de promovare a magiunului de prune Topoloveni în Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă. Acest proiect este în valoare totală de aproximativ 981.000 de euro, iar primele acţiuni vor avea loc luna aceasta, începând cu 23 noiembrie când Magiunul de prune Topoloveni va fi la Târgul Igeho din Basel, Elveţia.

 

Sonimpex Topoloveni este singurul producător român care oferă pieței conserve din fructe și legume 100% naturale, fără aditivi alimentari, fără zahăr adăugat și fără conservanți. Mai multe detalii pe www.magiun-sonimpex.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro