Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Magiunul de prune bio, lansat la Indagra 2013 -
Sari la conținut

Magiunul de prune bio, lansat la Indagra 2013

magiun_bio_1_2

Personalități, oameni politici și oameni de afaceri au vizitat cele două standuri ale Sonimpex Toploveni de la INDAGRA 2013. Cu această ocazie a fost lansat oficial pe piață magiunul de prune bio, Sonimpex Topoloveni fiind singurul producător român care are în portofoliu acest produs. Premierul Victor Ponta, europarlamentarul Daciana Sârbu, Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale sau Rovana Plumb, Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice sunt doar câțiva dintre cei care au trecut pe la standurile producătorului.

Victor_Ponta

Târgul Indagra a însemnat, pe lângă lansarea magiunului de prune bio și ocazia de a contracta noi clienți și de a degusta produsele Sonimpex Topoloveni, singurul producător român care oferă consumatorilor magiun de prune- singurul produs cu un singur ingredient, prune proaspete, dar și dulceața din fructe, legume și petale de flori, toate FĂRĂ ZAHĂR, fără E-uri sau conservanți.

În cadrul Indagra 2013  producătorul Sonimpex Topoloveni a fost invitat de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Asociatia pentru Promovarea Alimentului Românesc și Bio România la conferințele conexe tîrgului. Astfel, dna Bibiana Stanciulov, director general și unic acționar al Sonimex Topoloveni a fost speaker în cadrul mai multor conferințe la care au luat parte, printre alții, Camelia Șucu, una dintre cele mai puternice femei de afaceri, implicată în comerțul cu produse tradiționale, Achim Irimescu, secretar de stat în MADR sau Viorel Morărescu, director general al MADR. Magiunul de prune Topoloveni a fost dat exemplu pentru ceilalți producători de produse tradiționale, fiind primul și singurul care a obținut de la UE Indicația Geografică Protejată (IGP) dar și două din trei stele Michelin, oferite de Institutul Internațional pentru Gust și Calitate de la Bruxelles.

magiunuri_2_2

Cu această ocazie, dna Bibiana Stanciulov a reamintit oficialilor dar și consumatorilor că produsele Sonimpex Topoloveni pot fi identificate ușor pe piață pentru că sunt singurele care au pe etichetă sigla Casei Regale a României, producătorul fiind Furnizor Oficial din 2010. De asemenea, magiunul de prune are sigla IGP, iar cel bio are în plus și această siglă, iar unele dulcețuri au premiile obținute la Institutul Internațional pentru Gust și Calitate sau la Monde Selection. “Fac aceste precizări deoarece consumatorii sunt induși în eroare de producători care au încercat să ne copieze fie produsele, fie însemnele grafice de pe siglă, însă produsele noastre sunt ușor de identificat fiind singurele fără zahăr sau E-uri, singurele premiate internațional, singurele cu însemnele Casei Regale a României și mai ales, singurele care au pe etichetă trasabilitatea produsului- de unde sunt cumpărate ingredientele folosite. Consumatorii au dreptul să știe ce cumpără, este respectul pe care trebuie să îl arătăm lor și tradițiilor românești”, a declarat dna Bibiana Stanciulov.

31102013_023_2

După inchiderea târgului Indagra, Sonimpex Topoloveni se pregătește de un eveniment internațional de excepție, târgul de la Bassel, Elveția, acolo unde va fi prezent în a doua parte a lunii cu magiunul de prune bio, elvețienii fiind mari consumatori de produse ecologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro