Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Două noi produse marca ”Topoloveana” -
Sari la conținut

Două noi produse marca ”Topoloveana”

Incepând de astăzi, 5 martie, oferim consumatorilor care au grijă de sănătatea lor două noutăți din gama ”Topoloveana”: Dulceata de goji și Zacusca de ciuperci.
Acestea se pot achizitiona prin comenzi online din magazinul nostru propriu (click aici) în prima fază, urmând ca în funcție de cereri să fie comercializate și în lanțurile de retail.
Produsele din gama ”Topoloveana” sunt 100% naturale, fără conservanți, fără E-uri sau adaos de zahăr.
Despre fructele de pădure goji: Pentru mai mult de 2000 de ani, goji au fost un remediu de bază în medicina tradițională chineză. Cunoscute sub numele de ”fructul longevității”, acestea au de asemenea proprietăți unice în întărirea imunitară. Fructele goji au cel mai mare conținut de betacaroten dintre toate fructele și legumele cunoscute, ceea ce înseamnă o putere antioxidantă extrem de mare. Betacarotenul este esențial pentru producerea vitaminei A pentru enzimele din ficat, care ajuta la reproducerea celulelor. 

Dulceata_de_Goji_Topoloveana_mic Zacusca_ciuperci_Topoloveana_mic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro