Sari la conținut

7 septembrie 2012 – Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni

7 septembrie 2012 – Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni

Bucuresti, 20 august 2012

Compania SONIMPEX SERV COM, producatorul Magiunului de prune Topoloveni si furnizor al Casei Regale a Romaniei, organizeaza vineri, 7 septembrie 2012, incepand cu ora 12.00, la sediul de producţie din oraşul Topoloveni, str. Maximilian Popovici, nr. 56, jud. Argeş, evenimentul anual Ziua Portilor Deschise.

Invitatie

Devenita deja tradiţionala, Ziua Portilor Deschise – aceasta veritabila sarbatoare a magiunului de prune romanesc – prilejuieşte intalnirea producatorului cu cei mai fideli consumatori ai sai, cu jurnaliştii interesaţi şi cu invitaţi de seama, care apreciaza produsele obtinute la fabrica SONIMPEX SERV COM de la Topoloveni. De asemenea, evenimentul doreste sa incurajeze transparenţa şi calitatea in industria alimentara, inovarea in spiritul gastronomiei traditionale autentice şi verticalitatea producatorilor in era aditivilor alimentari.

La editia din acest an a Zilei Portilor Deschise, compania producatoare si pastratoare a traditiei Magiunului de prune Topoloveni aniverseaza 10 ani de la producerea primei sarje de magiun de prune, dupa achiziţionarea in 2001 a vechii Fabrici de Magiun Topoloveni de catre SONIMPEX SERV COM, si prima recunoastere a calitatilor acestui produs: premiul de excelenta ”Marca de Aur”, acordat de Uniunea Nationala a Industriasilor din Romania (U.G.I.R.), cu ocazia Salonului National de Conserve din 29 octombrie – 1 noiembrie 2002, unde toti procesatorii romani din aceasta industie si-au prezentat produsele spre degustare, iar castigatorul a fost declarat ”marca de aur”. La nici 10 ani de la aceasta recunoastere nationala, tot in urma degustarilor, Magiunului de prune Topoloveni i-a fost premiat in doi ani consecutiv (2010 si 2011) ”gustul superior” de catre Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles (ITQI), iar traditionalitatea, calitatile nutritionale si reteta atestata din 1914 au stat la baza obtinerii in 2011 a Indicatiei Geografice Protejate la nivel european.

Pentru ca evenimentul Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni se doreste a fi un regal al bunului gust, participantii vor avea ocazia sa deguste toate specialitatile obtinute la Fabrica de magiun Topoloveni (magiun de prune, zacusca de vinete, dulceturi din fructe, petale de flori si legume – toate 100% naturale, fara zahar adaugat, fara aditivi, fara conservanti), sa achizitioneze produse la pret de producator şi sa viziteze interiorul fabricii in timp ce se prepara ediţia din acest an a Magiunului de prune Topoloveni.

Atmosfera de buna dispozitie va fi intretinuta de cantautorul Ion Popa, ”parintele” imnului Magiunului de Topoloveni.

Parteneri media: Radio Romania Regional si Radio Romania Bucuresti FM.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

Evenimente noi

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro