STIRI ȘI EVENIMENTE, Uncategorized

Dulceata de visine Topoloveana fara zahar adaugat si fara conservanti – STOC EPUIZAT!

Dulceata de visine Topoloveana fara zahar adaugat si fara conservanti – STOC EPUIZAT!

 

Bucuresti, 7 decembrie 2011

Gratie fidelitatii clientilor nostri, stocul produsului Dulceata de visine Topoloveana fara zahar adaugat si fara conservanti – din fabrica SONIMPEX SERV COM de la Topoloveni – a fost epuizat recent. Produsul mai poate fi regasit doar la clientii nostri (reteaua Carrefour si alte magazine cu profil naturist).

Produse pe care le mai avem in stoc:

1. Magiun de prune Topoloveni (100% natural, fara conservanti sau aditivi, contine 100% fruct, 1 kg de magiun se obtine din 5 kg prune proaspete), cantitate neta produs 350 gr (productie 2011 – valabilitate octombrie 2013);

2. Dulceata de cirese negre ”Topoloveana” (100% naturala, fara zahar adaugat, fara conservanti sau aditivi, contine 65% fruct, 33% suc concentrat de mar, 2% suc de lamaie), cantitate neta produs 260 gr (productie 2011 – valabilitate iulie 2013);

3. Dulceta de afine ecologice Topoloveana” (100% naturala, fara zahar adaugat, fara conservanti sau aditivi, contine 70% fruct, 30% suc concentrat de mar), cantitate neta produs 260 gr (productie 2011 – valabilitate august 2013);

4. Dulceata de prune (intregi) cu migdale dulci Topoloveana”(100% naturala, fara zahar adaugat, fara conservanti sau aditivi, contine 53% fruct, 7% migdale dulci, 40% suc concentrat de mar), cantitate neta produs 260 gr (productie 2011 – valabilitate septembrie 2013);

5. Zacusca de vinete Topoloveana”(100% naturala, fara conservanti sau aditivi, contine 60% vinete, ardei kapia, ceapa, morcovi, rosii proaspete, ulei vegetal, sare, condimente naturale – piper, busuioc, cimbru), cantitate neta produs 210 gr (productie 2011 – valabilitate august 2013).

 

Despre Magiunul de prune Topoloveni

Testele realizate la Institutul de Cercetari Alimentare Bucuresti si la Institutul LAREX au demonstrat lipsa zaharului adaugat si a aditivilor alimentari din Magiunul de prune Topoloveni. Din analize a rezultat ca reduce riscul constipatiei, determina scaderea colesterolului, previne aparitia maladiilor cardiovasculare, previne obezitatea, este benefic asupra sanatatii oaselor, are efect in scaderea aparitiei cancerelor, in special al celui de colon, previne aparitia imbatranirii precoce si a celulitei, stimuleaza sistemul imunitar (este un bun adaptogen natural) prin cresterea rezistentei la infectiile virale. Datorita cantitatii foarte mari de fibre alimentare, Magiunul stimuleaza procesele naturale de detoxifiere, prevenind astfel si oboseala cronica. Ca energizant general al organismului ajuta la furnizarea de“combustibil” gata de utilizat de catre creier, muschi si alte organe vitale. De asemenea, poate fi consumat de persoanele suferinde de diabet, avand index glicemic scazut (39), 25 de grame de Magiun de prune Topoloveni fiind echivalentul unei felii de paine. Poate fi consumat de la varsta de 6 luni, in momentul in care se incepe diversificarea alimentatiei.
Magiunul de prune Topoloveni are caracteristici organoleptice deosebite care pastreaza aroma, gustul si savoarea produselor traditionale, produse care reamintesc candoarea copilariei, cand bunica pregatea asemenea bunatati. Produsul este puteric vitaminizant, mineralizant, energizant datorita conditiilor menajante in care sunt procesate cele 4-5 soiuri de prune proaspete romanesti.
Magiunul de prune Topoloveni detine certificarea de Indicatie Geografica Protejata (IGP) la nivel european din 8 aprilie 2011, aceasta fiind prima protectie europeana conferita unui produs romanesc traditional.
De asemenea, Magiunul de prune Topoloveni a obtinut de doua ori consecutiv (in 2010 si 2011) distinctia „Superior Taste Award” din partea Institutului de Gust si Calitate de la Bruxelles (ITQI).
Ca urmare a unui protocol semnat de companie cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Magiunului de prune Topoloveni a devenit un „ambasador al bunului gust romanesc”, pe eticheta produsului fiind promovat timp de 1 an, incepand cu mai 2011, brandul turistic al Romaniei.

 

Despre Dulceturile din fructe fara zahar adaugat si fara conservanti (sau alti aditivi alimentari) Topoloveana”
In anul 2010, compania a scos pentru prima data pe piata si a inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) sub marca „Topoloveana”produse unice pe piata: dulceturile din fructe fara zahar adaugat si fara conservanti. Acestea au in comun tehnologia de productie: fructele sunt preparate la abur in cazane cu pereti dubli, la 68-70 grade Celsius, timp de 12-14 ore, cu scopul de a se elimina apa si de a se pastra cat mai multe vitamine, minerale si fitonutrienti din conţinutul natural al fructelor. Zaharul existent in retetele de dulceata cunoscute pe piata a fost inlocuit cu siropul natural de mere. In acest fel, dulceturile Topoloveana”sunt 100% naturale, fara adaos de zahar, E-uri sau agenti de conservare.

 

Despre Zacusca de vinete Topoloveana”, fara conservanti (sau alti aditivi alimentari)
Este un aliment traditional, care poate fi servit ca aperitiv sau ca garnitura pentru friptura. Zacusca de vinete „Topoloveana”se prepara dupa o reteta traditionala din vinete si ardei care sunt coapte si apoi decojite. Legumele sunt amestecate cu ulei vegetal in cazane cu pereti dubli, impreuna cu ceapa si morcovii. Dupa ce legumele au fost omogenizate, se adauga sucul de rosii si condimentele naturale. La sfarsitul procesului de preparare (la abur in cazane cu pereti dubli, la 68-70 grade Celsius, timp de 12-14 ore, cu scopul de a se elimina apa si de a se pastra cat mai bine calitatile nutritionale ale legumelor), produsul este sterilizat. Datorita retetei traditionale (vinete si ardei copti), produsul are o savoare deosebita, completata de continutul bogat in fibre alimentare si minerale.

 

Despre SONIMPEX SERV COM
Compania SONIMPEX SERV COM este singurul producator roman din domeniul prelucrarii si conservarii fructelor fara zahar adaugat si fara agenți de conservare. Tehnologia de preparare folosita de Fabrica SONIMPEX SERV COM de la Topoloveni (in cazane cu pereti dubli, la abur, la o temperatura controlata de 68-70 de grade Celsius, timp de 12-14 ore) confera produselor finite neperisabilitate, astfel ca nu au nevoie de conservanti sau aditivi pentru pastrare.
Compania SONIMPEX SERV COM este detinatoare a certificatului de „cod NATO de agent economic” si furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru toate produsele sale.

 

Certificarile de calitate ale produselor noastre:
–      „Superior Taste Award”, Institutul pentru Gust si Calitate Bruxelles, 2010, 2011
–      Official Supplier of Royal House of Romania (Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei).

Un gând despre “Dulceata de visine Topoloveana fara zahar adaugat si fara conservanti – STOC EPUIZAT!

  1. Oana spune:

    Buna ziua! Produsele contin gluten? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *