Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r121301magi/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
SONIMPEX SERV COM a primit titlul de ”Furnizor al Casei Regale” -
Sari la conținut

SONIMPEX SERV COM a primit titlul de ”Furnizor al Casei Regale”

Compania SONIMPEX SERV COM a primit titlul de ”Furnizor al Casei Regale” si pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete ”Topoloveana” – toate fara conservanti si fara aditivi alimentari

 

Bucuresti, 27 octombrie 2011 

Furnizor Al Casei Regale

In cadrul unei ceremonii ce a avut loc in 27 octombrie a.c., Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a inmanat conducerii companiei SONIMPEX SERV COM un nou titlu de ”Furnizor al Casei Regale” – de aceasta data pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete ”Topoloveana” – toate fara conservanti si fara aditivi alimentari.

 

Compania SONIMPEX SERV COM a primit primul titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru Magiunul de prune Topoloveni la data de 8 februarie 2010, la Palatul Elisabeta. Distinctia a fost inmanata de catre Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei.

Ca urmare a inovarii permanente pe segmentul alimentelor functionale (benefice pentru sanatate) si diversificarii productiei din ultimul an, compania noastra a primit pentru a doua oara acest titlu pentru intreaga sa gama de dulceturi fara zahar adaugat sau conservanti, realizate dupa o reteta speciala inregistrata la OSIM sub numele de “Topoloveana”. In aceasta gama intra: Dulceata de capsuni, Dulceata de cirese negre, Dulceata de visine, Dulceata de afine ecologice, Dulceata de gutui, Dulceata de prune cu migdale dulci ecologice. De asemenea, titlul mai este acordat si pentru Zacusca de vinete ”Topoloveana”, fara conservanti si fara aditivi alimentari (E-uri).

Ceremonia a avut loc in 27 octombrie a.c., la Palatul Elisabeta, iar amfitrion a fost Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei.

Furnizor Al Casei Regale

 

Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor al Casei Regale a Romaniei implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Furnizor Al Casei Regale

 

Despre Dulceturile din fructe fara zahar adaugat si fara conservanti (sau alti aditivi alimentari) ”Topoloveana”

In anul 2010, compania a scos pentru prima data pe piata si a inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) sub marca ”Topoloveana” produse unice pe piata: dulceturile din fructe fara zahar adaugat si fara conservanti.

Acestea au in comun tehnologia de productie: fructele sunt fierte la abur in cazane cu pereti dubli, la 68-70 grade Celsius, cu scopul de a pastra cat mai multe vitamine, minerale si fitonutrienti din conţinutul natural al fructelor. Zaharul existent in retetele de dulceata cunoscute pe piata a fost inlocuit cu siropul natural de mere. In acest fel, dulceturile ”Topoloveana” sunt 100% naturale, fara adaos de zahar, E-uri sau agenti de conservare.

 

Despre Zacusca de vinete ”Topoloveana”, fara conservanti (sau alti aditivi alimentari)

Este un aliment traditional, care poate fi servit ca aperitiv sau ca garnitura pentru friptura.

Zacusca de vinete ”Topoloveana” se prepara dupa o reteta traditionala din vinete şi ardei care sunt coapte si apoi decojite. Legumele sunt amestecate cu ulei vegetal in cazane cu pereţi dubli, impreuna cu ceapa şi morcovii. Dupa ce legumele au fost omogenizate, se adauga sucul de roşii şi condimentele naturale.

La sfarsitul procesului de preparare, produsul este sterilizat. Gustul legumelor este conservat prin metoda tradiţionala de prelucrare, care ofera acestui produs o savoare deosebita, completata de continutul bogat in fibre alimentare şi minerale.

 

 

Galerie foto de la eveniment

Furnizor Al Casei Regale Furnizor Al Casei Regale Furnizor Al Casei Regale  Furnizor Al Casei Regale Furnizor Al Casei Regale Furnizor Al Casei Regale Furnizor Al Casei Regale Furnizor Al Casei Regale  Furnizor Al Casei Regale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro