Sari la conținut

Comunicat “Ziua Portilor Deschise”

Fabrica de magiun natural de prune Topoloveni a fost unul dintre obiectivele vizitate de doamna ministru Elena Udrea in cadrul programului de lucru din judetul Arges. Domnia sa ne-a multumit pentru ocazia “de a participa la un asemenea eveniment dulce, pentru ca succesul are un gust dulce. “ Mai mult, a apreciat in mod deosebit ca faptul ca exista produse romanesti de calitate, ca exista afaceri care au beneficiat intr-un mod feircit de bani europeni. De aceea, dumneaei a asigurat-o pe doamna Bibiana Stanciulov, directoarea fabricii de magiun natural de prune Topoloveni, ca va avea tot sprijinul din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru promovarea singurului produs romanesc cu denumire protejata atat la nivel national, cat si international. De asemenea, a dat asigurari ca va vorbi personal cu Ministrul Economiei pentru a facilita accesul produselor traditionale romanesti in hiper si super-marketuri. Alaturi de doamna ministru Elena Udrea, la eveniment au mai luat parte si primarul orasului Topoloveni, inalte oficialitati ale judetului Arges, reprezentantii ai BCR, directorul  Muzeului Taranului Roman, al Muzeului din Golesti.

 Luni, 6 septembrie 2010, a avut loc Ziua Portilor Deschise la fabrica de magiun natural de prune Topoloveni. Cu aceasta ocazie, toti cei care au dorit au putut vizita fabrica si  au afat cum se produce singurul dulce recomandat chiar si diabeticilor si copiilor de le 6 luni.

 Anul acesta magiunul natural de prune Topoloveni a fost premiat de ITQI Bruxelles pentru calitatile sale nutritive si olfactive deosebite, devenind primul produs traditional romanesc care primeste aceasta distinctie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro