Sari la conținut

Casa Regală a României are trei furnizori noi

Alteţa sa Regală Principesa Margareta a României a înmânat aseară Certificate de Furnizor al Casei Regale pentru magiun, apă minerală şi costume bărbăteşti.

 

Magiunul de Topoloveni, apa Borsec şi costumele bărbăteşti semnate Alexandru Ciucu au intrat pe lista produselor cu care Casa Regală a României se va aproviziona constant în următorii trei ani. Producătorii au primit ieri seară, în cadrul unei ceremonii, certificatul de Furnizor al Casei Regale de la Alteţa sa Regală Prin­cipesa Margareta a României. Furnizorii au fost aleşi după ce, în repetate rânduri, au fost parteneri ai Casei Regale la diferite evenimente publice şi private.

 

Familia Regală apreciază ma­giunul de Topoloveni pentru gustul unic şi calităţile nutritive şi curative, apreciind producătorul pentru că păstrează o tradiţie din vremea lui Ştefan Cantacuzino, care a recunoscut într-o diplomă calitatea culturilor de prune din zona Argeşului. Apa minerală Borsec stă pe masa Familiei Regale de mai bine de un an, fiind apreciată pentru conţinutul scăzut de fier şi compoziţia echilibrată în minerale. Cât despre creatorul Alexandru Ciucu, acesta furnizează costume bărbăteşti din iunie 2009 când Alteţa Sa Regală Principele Radu a ales să poare numai costume care îi poartă semnătura. Designerul a fost apreciat pentru calitatea ţesăturilor şi atenţia la detalii observate în fiecare piesă vestimentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro