Sari la conținut

Noii Furnizori ai Casei Regale a Romaniei

08.02.2010

Bucuresti, Palatul Elisabeta, 8 februarie 2010

Astazi, in cadrul unei ceremonii oficiale ce s-a  desfasurat la Palatul Elisabeta, Alteta Sa Regala Principesa mostenitoare Margareta a Romaniei a conferit, in numele Majestatii Sale Regelui Mihai I, pentru prima data diploma de “Furnizor al Casei Regale a Romaniei” Societatii Sonimpex Serv pentru magiunul natural de prune de Topoloveni, domnului Alexandru Ciucu si Societatii Romaqua Group pentru apele minerale Borsec. La ceremonie a participat si Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei.

Familia Regala a Romaniei aprecieaza Magiunul Natural de Prune de Topoloveni produs de compania Sonimpex Serv in primul rand pentru gustul sau unic, precum si pentru calitatile sale nutritive si curative. De asemenea, prin pastrarea retetelor traditionale, compania continua un mestesug atestat inca din vremea lui Stefan Cantacuzino, care a recunoscut intr-o diploma calitatea culturilor de prune din zona Argesului.

Alexandru Ciucu, continuator al traditiei croitorilor romani, aduce in Romania, prin costumele sale, stilurile italian si englez, mult apreciate de publicul nostru. Familia Regala a Romaniei aprecieaza costumele barbatesti ale lui Alexandru Ciucu pentru distinctia lor, calitatea tesaturilor, precum si atentia pentru detalii. De aceea, din luna iunie 2009, Alexandru Ciucu a fost numit Partener al Casei Regale a Romaniei.

Apa minerala Borsec, produsa de Romaqua Group este liderul de piata in domeniul apelor minerale, gratie continutului scazut in fier si a compozitiei echilibrate in minerale. Familia Regala a Romaniei aprecieaza apa minerala Borsec pentru calitatile ei curative. De asemenea, apa minerala Borsec este un supliment revigorant in orice moment al zilei. Ca atare, de mai bine de un an, apele minerale Borsec au fost o prezenta permanenta la evenimentele publice si private ale Familiei Regale

sursa: www.principeleradu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro