Sari la conținut

Magiunul natural de prune Topoloveni devine furnizor al Casei Regale

SC Sonimpex Serv Com SRL, compania care produce Magiunul natural de prune Topoloveni va primi titlul de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regale a Romaniei. Ceremonia va avea loc, luni 8 februarie 2010, la Palatul Elisabeta,  Sala Regilor, iar amfitrioni vor fi Altetele Sale Regale, Principesa Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei.

MAGIUNUL NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI s-a remarcat pe piata romaneasca prin atenta selectionare a prunelor folosite si prin respectarea celor mai riguroase standarde de calitate.  Prin impunerea unor standarde inalte pe care si Casa Regala le impune furnizorilor sai, MAGIUNUL NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI se afla de mai bine de un an pe masa Majestatilor lor. Casa Regală ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Magiunul natural de prune Topoloveni este produs de compania SC Sonimpex Serv Com SRL, dupa o reteta pastrata  cu sfintenie inca din 1914. Munca si daruirea producatorilor a fost rasplatita prin listarea in baza de date a Comisiei Europene in vederea obtinerii indicatiei geografice protejate (IGP), devenind primul produs romanesc care primeste o astfel de recunoastere.

Prin testele realizate la Institutul de Cercetari Alimentare si la Institutul LAREX  s-a demonstrat ca magiunul natural de prune de Topoloveni nu are zahar adaugat si nici un alt aditiv alimentar. Din analize a rezultat ca reduce riscul constipatiei, determina scaderea colesterolului, previne aparitia maladiilor cardiovasculare, previne obezitatea, este benefic asupra sanatatii oaselor, are efect in scaderea aparitiei cancerelor si efect stimulant asupra sistemului imunitar, previne aparitia imbatranirii precoce si a celulitei, stimuleaza sistemul nervos si diminueaza stressul. De asemenea, poate fi consumat de persoanele suferinde de diabet, avand index glicemic scazut, 39. Poate fi consumat de la varsta de 6 luni, in momentul in care se incepe diversificarea alimentatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro