Sari la conținut

COMUNICAT

In timp ce autoritatile din Romania nu gasesc produse romanesti pe rafturile magazinelor, producatorii autohtoni nu reusesc sa isi listeze produsele in lanturile de hipermarketuri.

 

Magiunul natural de prune Topoloveni se gaseste doar in 4 lanturi de supermarketuri, desi este printre foarte putinele ” dulciuri sanatoase” care nu se incadreaza normelor descrise in proiectul Ministerului Sanatatii pentru a fi supuse “taxei pe viciu “. Magiunul natural de prune Topoloveni nu are zahar adaugat si nici aditivi alimentari, fiind realizat 100% din prune romanesti.

 

Cu toate acestea, magiunul natural de prune Topoloveni se afla la targul de produse naturale si bio de la Berlin “Saptamana Verde”, fiind unul dintre putinele produse romanesti care ajunge la aceasta prestigioasa manifestare de nivel international. La eveniment si-a anuntat participarea si Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Marian Dumitru. Acesta va vizita si standul unde expus spre vanzare magiunul natural de prune Topoloveni.

Pentru mai multe detalii

Bibiana Stanciulov- administrator 0722.588.959

Andreea Calin- PR Officer 0734.839.123/comunicare.topoloveni@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro