Sari la conținut

ROMANIAN BRITISH EXPO, LONDRA, 4-5 NOIEMBRIE 2009

Publications UK anunţă cu satisfactie lansarea târgului �ROMANIAN BRITISH EXPO�, LONDON, eveniment ce se bucura de sprijinul Ambasadei României la Londra, Ministerul Economiei ,Camerei de Comert Britano – Romane (BRCC), United Kingdom Trade and Investment (UKTI), British Expertise şi al Agenţiei Regionale de Dezvoltare Bucureşti şi Sectorul Agricol Ilfov.

 

 Acesta este primul târg de a o asemenea anvergură din Marea Britanie si va avea loc în incinta prestigiosului complex expozitional Olympia din Londra, în zilele de 4 si 5 noiembrie 2009.

 

Târgul �ROMANIAN BRITISH EXPO�, cu peste 75 expozanţi reprezentativi pentru economia romaneasca, se va constitui in cel mai important eveniment bilateral al anului. Având ca locaţie unul dintre centrele expoziţionale de top din Londra, aceasta manifestare va atrage mii de vizitatori britanici interesaţi în dezvoltarea relaţiilor economice cu România si alte tari din zona. Programul târgului va include şi un număr impresionant de seminarii ce vor avea rolul să informeze, să educe şi să răspundă întrebărilor investitorilor interesaţi de România.

Acest eveniment unic îşi propune să extindă relaţiile bilaterale şi să întărească cooperarea la nivel de afaceri între România şi Marea Britanie. Târgul Romanian British Expo va facilita noi oportunităţi de afaceri şi va confirma parteneriatele existente, înlesnind companiilor româneşti promovarea produselor si serviciilor pe piaţa din Marea Britanie.

Târgul va prezenta si un program amplu de seminarii cu acces liber, ce vor veni în sprijinul acestui eveniment de mare anvergură, oferind participanţilor ocazia de a se întâlni, de a schimba idei şi de a stabili noi relaţii.

Evenimentul are ca ţintă următoarele sectoare economice:
• Financiar şi Legislativ
• Turism
• Energie, Petrol&Gaze
• Mediu Înconjurător şi Energie regenerabilă
• Agricol şi Alimentar
• Construcţii şi Imobiliar
• Infrastructură şi Transporturi
• Apărare
• Schimburi comerciale bilaterale

Odată cu aderarea la Uniunea Europeană, in ianuarie 2007, România a devenit a doua piată de desfacere din Europa Centrala si de Est si pe locul şapte in UE. Investitorii străini pot repatria 100% din profitul lor şi pot, de asemenea, beneficia de o fortă de muncă deosebit de competitiva, îmbunătăţind astfel productivitatea. Romania va beneficia, totodată, de un suport financiar considerabil din partea UE (32 miliarde Euro), sume ce vor fi folosite in principal pentru îmbunătăţirea infrastructurii, transporturilor, sectorului energetic şi al construcţiilor.

Stewart Lee, Directorul Publications UK a declarat: �Suntem foarte bucurosi sa prezentăm pieţei din Marea Britanie, cele mai noi produse şi proiecte de investiţii din România. Le sunt profund recunoscător reprezentanţilor Ambasadei României la Londra, precum şi Camerei de Comerţ Româno-Britanice pentru sprijinul oferit şi pentru entuziasmul cu care ne-au sustinut.�

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro