Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni și dulcețurile Topoloveana prezentate la Bruxelles, la Reprezentanța Permanentă a României

Magiunul de prune Topoloveni şi dulceţurile din gama Topoloveana au fost prezentate la Bruxelles, la sediul Reprezentanţei Permanente a României în cadrul unor acţiuni de promovare a produselor alimentare româneşti organizate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Aceste evenimente au ca scop promovarea produselor româneşti în rândul omologilor din Reprezentanţele Permanente şi din Comisia Europeană precum şi în rândul românilor din instituţiile europene. Cei peste 200 de invitaţi s-au delectat cu Magiunul de  prune Topoloveni, primul produs românesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene pentru calitate, unicitate, autenticitate şi tradiționalitate în anul 2011 prin certificarea Indicaţie Geografică Protejată.

bruxelles

Magiunul de prune Topoloveni este dovada că România are produse cu tradiţie, care pot reprezenta cu succes cultura gastronomică românească la cel mai înalt nivel şi pot fi incluse în rândul schemelor de calitate europene. Alături de Magiunul de prune Topoloveni, dulceţurile din gama Topoloveana au reprezentat un adevărat răsfăţ dulce şi sănătos, apreciat de invitaţi pentru fructele proaspete şi întregi care se regăsesc în produsul finit, pentru gustul deosebit şi pentru metoda de  realizare: FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT, fără E-uri, fără  conservanţi, fără gluten. Produsele prezentate de Sonimpex Topoloveni au fost apreciate pentru înalta valoare nutritională şi pentru beneficiile aduse sănătăţii prin păstrarea calităţilor fructelor proaspete româneşti, procesate cu atenţie şi migală, fierte fără foc direct.

Bruxelles 4

„Ne-am bucurat să revenim la Bruxelles, acolo unde Magiunul de prune Topoloveni a primit recunoaşterea europeană a calităţii- Indicaţia Geografică Protejată, şi, alături de produsele din gama Topoloveana, au primit aprecierea gustului deosebit la  Institutul Internaţional pentru Gust şi Calitate, care a premiat produsele noastre cu stele de aur Michelin, oferite de bucătari cu stele Michelin după ce au degustat în orb produsele noastre ”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex TopoloveniSonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni și toată gama Topoloveana de zacuşti, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat “Superior Taste Award” de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.  Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Bruxelles 6

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute- cu stele de aur, cât și de Monde Selection-  cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

 

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.

Un comentariu la „Magiunul de prune Topoloveni și dulcețurile Topoloveana prezentate la Bruxelles, la Reprezentanța Permanentă a României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

Evenimente noi

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro