Sari la conținut

Magiunul de prune Topoloveni la Summer Fancy Food New York

De Ziua Drapelului, am reușit să arborăm steagul României la Javits Centre din New York la expoziția “Summer Fancy Food” unde noi, Sonimpex Topoloveni ne reprezentăm cu mândrie țara, cultura și tradițiile cu minunatul Magiun de prune Topoloveni, prin programul de promovare “I Love European Fine Food”.

3

Suntem mândri că am reușit, din nou, să ducem simbolurile românești — ia și drapelul legat la gulerul borcanelor cu Magiun de prune Topoloveni în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii și să arătăm străinilor că suntem un popor cu tradiție și cultură gastronomică.
Sonimpex Topoloveni se află pentru a doua oară la New York pentru a promova un produs unic, autentic și tradițional românesc în cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente din lume dedicate produselor alimentare. În perioada 26-28 iunie Magiunul de prune Topoloveni va fi prezentat consumatorilor americani, programul de promovare fiind implementat de societatea Economotechniki Greece. Sonimpex Topoloveni a accesat în anul 2014 acest program prin fonduri europene destinate produselor care au certificarea calității Indicație Geografică Protejată și este singurul produs din România care reprezintă țara la acest festival al produselor gastronomice cu o înaltă valoare nutrițională.

2

Mulțumim domnului dr Chivel Porumb—Ministru Consilier și domnului Răzvan Dumitrescu — Consilier Economic de la Consulatul României la New York pentru că au fost alături de noi la deschiderea “Summer Fancy Food’.

În țară, în luna iunie, la  Curtea de Apel București s-a pronunțat hotărârea în dosarul 33859/3/2014, în procesul  intentat împotriva Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci și a societății MGC International Investments pentru anularea mărcii ‘Bunătăți de Topoloveni’. Această societate a înregistrat, din anul 2012, cu disclaimer , marca ‘Bunătăți de Topoloveni’, pentru a induce consumatorului ideea că sunt produse ale noastre, Sonimpex Topoloveni. Conform Regulamentului Uniunii Europene, nu aveau voie să își facă promovare pe baza toponimului Topoloveni, toponim protejat prin Indicația Geografică Protejată ‘Topoloveni-magiun de prune’, pe care am obținut-o în aprilie 2011.

1

Vom continua, în pofida nedreptăților pe care ni le-au făcut autoritățile statului prin neexercitarea obligațiilor legale de protejare a singurei Indicații Geografice Protejate , timp de 5 ani, să promovăm România, în cât mai multe locuri din lume, cu orice efort. Tradiția românească trebuie păstrată cu sfințenie și predată de la generație la generație.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni și toată gama Topoloveana de zacuscă, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că ‘Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant’.  Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute ? cu stele de aur, cât și de Monde Selection ? cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook ‘Magiun de prune Topoloveni’.

Un comentariu la „Magiunul de prune Topoloveni la Summer Fancy Food New York”

  1. Pingback: Chivel, who the f... is Chivel? ⋆ zoso blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Share

© Sonimpex Topoloveni 2023

Relații clienți

Tel. +40 722 588 959

E-mail: comenzi@magiun-sonimpex.ro