Contact: 021.340.26.66

Dulceata de coacaze Topoloveana

Dulceața de coacaze ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și fără conservanți

 

Dulceata de coacaze

Descriere

Este preparată la temperatura menajantă de 70 de grade Celsius (in sistem bain-marie), timp de 12 ore, în suc concentrat de măr. Cantitate netă produs / borcan: 270 gr.

Conținut produs finit: 70% coacăze negre, 30% suc concentrat de măr.

Calități nutritive: Coacăzele negre conțin RETINOL ca principală vitamină alături de vitamina E (TOCOFEROL) și ACIDUL ASCORBIC (vitamina C). Mineralele cele mai importante sunt FOSFORUL, CALCIUL și MAGNEZIUL; au conținut foarte scăzut de grăsimi saturate. Consumul coacăzelor negre reduce nivelul oboselii, al inflamațiilor musculare; mărește acuitatea vizuală; scade acidul uric și colesterolul; este util persoanelor care suferă de artrită, reumatism, gută; facilitează digestia; eliberează organismul de deșeuri și toxine; reglează tulburările premenopauzale; îmbunătățesc circulația sanguină.

 

Magazine proprii

 

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*


*